FC Twente contracteert Duitser Chinedu Ede

Ich bin wie Chinedu, wir sind wie Sand und Meer, und darum brauch ich dich so sehr… Oké, even serieus. Wie dacht dat FC Twente helemaal uitgepraat was als het gaat om het aantrekken van spelers heeft het mis. Donderdag toverde onze Tedjen zomaar ineens een transfervrije Duitser uit zijn allerhoogste hoed! Chinedu Ede heet hij en het betreft hier een 28-jarige middenvelder die overkomt van FSV Mainz 05. Na zo’n beetje alle vertegenwoordigende Duitse jeugdelftallen te hebben doorlopen speelde hij ook nog voor Hertha BSC, MSV Duisburg en Union Berlin en nog wat verhuurperiodes naar oninteressante oorden. U heeft vast een mening.

26 reacties op “FC Twente contracteert Duitser Chinedu Ede

 1. Paul

  Ede heeft in 3 jaar tijd 5 goals gemaakt en welgeteld dus 1 assist afgeleverd en mocht van de pakweg 114 wegstrijden competitie en beker pakweg 35 wedstrijden mee doen . Weer z n Tettebeer gratis aankoop huur of geen huur . Als Tettebeer mij even belt kan ik hem zo 100 voetballers opnoemen om te huren danwel gratis ophalen met zulke statestieken . This allemaal eerste divisie top mits ,mits ze dan ook nog in topvorm zijn . Ik zeg altijd ;als je iets koopt koop dan wat goeds,of koop anders niks . Maar kopen is op Twente niet eens van toepassing . Als je iets huurt huur dan iets goeds,huur anders niets . Wat een verschrikkelijke Tettebeer wat die man heeft opgehaald . Hij zadelt ons allemaal met Uvini kattenvoetballers op . KAT IN ZAK . Als hij nou eens afvallige Barcelona spelers en PSG spelers had gehuurd en dat Barcelona dan gewoon het meeste loon zou blijven betalen dan zouden we zeggen ; kijk die Tettebeer is zo gek nog niet . Maar met deze grafkelder voetballers kan Tettebeer beter zelf in het graf gaan liggen . Tettebeer kende deze speler ook nog uit zijn verleden. Ede had onder Tettebeer ook bij Famaaugurka gevoetbald . Ja , Tettebeer is zelf een echte voetbalontdekker met de grote mond valt hij straks in de blote kont .

    /   Beantwoorden  / 
  1. Piet

   Tedjen kent die spelers met een krasje ook allemaal persoonlijk, of hun makelaars etcetc. Het zegt ook veel over zijn nivo. En niets komt via derden, alles komt maar uit zijn eigen kennissenkring. Het ruikt sterk naar belangenverstrengeling. En waarom ook niet. Tedjen heeft niks met FCTwente, heeft hier een hondenbaan, want moet voortdurend de supporters voorliegen, en heeft de uitstraling van een cynische op leeftijd zijnde man die denkt ik probeer uit elke aankoop zelf ook nog een mooi slaatje te slaan. In het professionele voetbal wordt iedereen op den duur zo denk ik. Dus mensen die voortdurend nog op Joop blijven afgeven moeten eens naar een betere optiek gaan. Helaas hebben wij inmiddels alleen Tedjens-achtige types van de middelmiddelmiddelmiddelmiddelmiddelmiddelmaat..

     /   Beantwoorden  / 
   1. Wallace

    Minder moeite met gedwongen middelmaat dan met onverantwoorde overdaad en achterbakse mooipraat. Ted stapt er toch maar in. Zoiets zou Joop nooit gedaan hebben. Joop liet Plageman puin ruimen, en ging toen zelf met de eer strijken. Type Zonnekoning. Walgelijke leugenaar. Weggooier eerste klas. Persona non grata. For Ever. Next.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Baretti

     @Wallace. Zullen we anders een keer samen naar Hengelo gaan..?

       /   Beantwoorden  / 
     1. Wallace

      Om wat ? Voor waar heentoe ? Tot nut des ? Wat mot ik in Hengel, het waait hier hard zat. Hengelsen…pffffff. Windzakken en zwartgeldtoetens. Next.

        /  
    2. Piet

     Tedjen is niet gedwongen tot middelmaat. Hij IS de middelmaat zelve. Uit zijn hoge hoed nooit geen rake aankopen, die meer waard zijn dan wat hij kan betalen. Tedjen schat spelers juist te hoog in. Zo is Tedjen nou eenmaal. Van de overtuigingskracht die bij dit twente past. En ik vind deze positie best acceptabel voor even, omdat twente om de titel moet spelen, en daar hoort grootspraak soms misschien bij, maar dat kan het niet structureel doen. Jij was het toch die van die lauwe twentse cultuur af wilde? Nou dan!

       /   Beantwoorden  / 
     1. Wallace

      Om de titel spelen ?! Wie ? Twente ?! Twente speelt niet meer om de titel, Twente had jaar in jaar uit om de titel gespeeld als het Joop niet volkomen in de bol geslagen was na het eerste kampioenschap. Joop was ontoerekeningsvatbaar geworden, een losgeslagen megalomaan die naar niemand meer luisterde en met het geld van de club en de emotie van de gewone supporter aan de haal ging. Jarenlang heeft hij duizenden een rad voor ogen gedraaid. En dan ga jij over nieuwkomer Tedjen lopen zeiken. De man heeft een bepaalde manier van zich te uiten en te presenteren. Dat een hoop lokale strontboeren daar niet erg van gediend is, zou je inderdaad weer kunnen terug voeren op die lauwe, kleurloze Twentse dorpscultuur. Houd toch op ,man. Wees dankbaar dat er úberhaupt nog gevoetbald wordt. Als maffe Munsterman niet ruw tot de orde was geroepen zou Twente allang, maanden geleden reeds naar de kloten zijn gegaan. Wat overigens nog steeds speelt, opnieuw dankzij de doldrieste handel en wandel van Joop.

        /  
     2. Piet

      Ik neem even aan dat je er ook van uitgaat dat je vanuit bijna niets, dwz eeuwige best of the rest, iets maakt door ideeen voor te schotelen aan anderen, met hoop, met visioenen. Dat er maar 1 is geweest in de geschiedenis van onze FC die hier met kop en schouders bovenuit steekt, of beter gezegd, alleen staat. Laat dat duidelijk zijn, en iedereen die zegt dat ie het liever ‘transparant’ had gehouden, wat dat dan ook maar precies mag inhouden, dan deze malaise mee te maken, dan de voor onmogelijk gehouden prestaties neer te zetten, die geloof ik niet. Dat Plaggeman eerder de puinzooi heeft opgeruimd dat is ook waar en fortuinlijk dat de 1 direct volgde op de ander. Ieder zijn kracht. Natuurlijk komen die visioenen niet allemaal uit, daarin heeft M. zeker te grote risico’s genomen. Maar het alternatief was minder visioenen rondbazuinen, met als gevolg het instorten van het vertrouwen en een eerdere verlaging van het ambitieniveau. Vergeet niet dat mensen opleven van een gezamenlijk project, van vertrouwen, ook al weet iedereen dat vertrouwen een moeilijk begrip is. ik ben niet al t cynisch, ik geloof nog in een collectief project, ook al is het zo kapitalistisch als een profclub. En de hele regio was 1 dankzij de bindende kracht van 1 man. de bewijzen dat hij de boel bewust zou voorgelogen hebben om er zelf beter van te worden, die moeten nog steeds gevonden worden, maar die worden wel gewoon rondgetoeterd.

        /  
     3. Piet

      Maar goed, ik heb dit wel vaker gezegd, en het wordt niet gewaardeerd. Maar waar ik eigenlijk toe wil oproepen, is niet steeds kwaad terug te kijken op M. en zijn oude bedienden die er nog zitten (hoewel meer openheid over het verleden best een legitieme vraag is van de supporters), maar vooral kritisch te kijken naar de toekomst. de bedienden ruimen vandaag of morgen toch allemaal het veld. Mijn vraag is: is er weer een Plaggeman te vinden ? (is dat Van den Belt?). En, maar dat ben ik, is er nog een (groep van) visionair(s) die het nog wel weer zal aandurven, of is de schaduw van Munsterman te groot?

        /  
     4. Piet

      En tevens probeer ik kritisch te kijken naar de drie mensen die het nu moeten doen. De beslissingen van Tedjen zijn niet makkelijk voor het geld dat hij heeft, maar laat ik het dan voorzichtiger zeggen, wat ie heeft gehaald lijkt onder het niveau te zijn van wat van een TD mag worden verwacht. Maar okay we geven het een paar wedstrijden!;)

        /  
    3. Paul

     Wallace ,achterbakse mooipraat . Tettebeer praat nog het mooiste ook . Steeds roept hij;we hebben nu toch weer een speler aangetrokken,echt een KANJER .Als dat mensen niet wat wijs maken is . Om dan zo bedrogen uit te komen . Tettebeer is van ; baat het niet dan schaadt het niet . Tettebeer was net zo makkelijk auto s gaan verkopen als ze hem hadden gevraagd . Hij is van het type praatjesmaker . 15 nieuwe auto s van de baas moeten verkopen om vervolgens 5 ouwe plodden er voor terug te halen,dat is Tettebeer . Tadjen is een manusje van alles wat . Zouden ze hem over een paar jaar vragen om weer bij de Courant te willen werken dan gaat hij weer achter buro zitten tikken . Maar dat doet hij niet want bij de Courant kun je niet zo veel verdienen . Tadjen is gewoon gevraagd door Twente voor een paar tonnentjes te jaar en dan had ik het ook wel willen doen .Hadden ze Tadjen bijvoorbeeld 40.000 euro te jaar geboden dan had hij ook gewoon geweigerd . Met 2 tonnetjes en de lekkere Zon op Cyprus en Malta zit je dan altijd veel beter . Tadjen is gewoon gekomen voor zijn maandloon . En als hij weer weg is dan is hij weer weg . Hij is net een muisje.Hij schuift overal aan waar kruimels liggen . Tadjen interesting Twente helemaal niets . En hij heeft ook geen binding met Twente . Tettebeer is slechts een duur loonbestand passant die vervolgens weer zijn weg zal bekruimelen tot aan de doodskist der einde zijn tijd op aarde .

       /   Beantwoorden  / 
    4. ber

     Precies… niks van die laffe teksten als: ‘keal hef oons wa’ kampioen maakt…’
     Heeft de club compleet uitgewoond achtergelaten. Een standbeeld van joop met een bordje in zn hand met de tekst: Opdat wij nooit vergeten.. of: dit nooit meer!

       /   Beantwoorden  / 
     1. bee

      @piet
      Er is slechts nog 1 actie wat betreft M. wat fct te doen staat: strafrechtelijk vervolgen! Visonair of niet.. regio 1 of niet.. Vervolgen die oplichter!

        /  
 2. Paul

  Joop M had de mensen de poot uitgetrokken en ging als mensen beginnen te pieren met Internet Internet vast loopt ,begon Joop M te pieren met de Dooien Groep . En nu trekt de Dooien Groep Fc Twente weer de poot uit . Doen ze ook bij Benfica dat een boete van de Dooien Groep heeft gekregen van 6 miljoen euro . Dus is Aldo nu de volgende poot uit trekker . Het piramide spelletje van de maffia poot uit trekkers . Tja ,het geld zal toch door moeten worden berekend . Dat is ook het beste wat Joop Munsterman ooit heeft gedaan . De voetbalclub in handen geven van maffia Dooien Groep . Heeft de Dooien Groep niet ergens een hangmat liggen op Malta van hoe wordt ik slapende rijk . Het verlies moet allemaal weer worden doorberekend op den duur op winst . Dat betekend dat 1 euro weer 2 euro moet worden . Ja nee ,zo denkt de Burger niet,maar zo denken zakenmensen als Aldo om de Burgers de poot uit te trekken . Dus moet Tettebeer van Aldo vooral zo goedkoop mogelijk Makro en Aldi voetballers ophalen voor de nog enkele topspelers die verkocht worden en Fc Dooien met de portemonee aan de zijlijn staat te wachten . En Twente overigens de spelers weer zoals gewoonlijk voor een habbekrats van de hand doet . Ziejeg is meer waard dan Wijnaldum . En Wijnaldum ging voor 20 miljoen weg . Ziejeg zal wel weer voor z n 10 weg gaan . Ach ja en voor Corona ,ach gaat toch allemaal naar de Dooien Groep . Of zou er ook nog geld over blijven dat de letters voor stadion worden veranderd in Fc Dooien Footbalclub Stadion . Dat Joop Munsterman en Aldo nog niet op hete kolen zitten Guitierez nog niet is verkocht . Hun volledige geld aandelen kindje Fruitierez . Ze zullen toch niet wachten tot Fruitierez gratis de deur uit loopt . Dan moeten Aldo en Joop aan de bedelstaf .

    /   Beantwoorden  / 
  1. ber

   Is niet normaal toch… club kapot maken en er zelf beter van worden…. waarschijnlijk ook aandeelhouder of mede-eigenaar van de dooien maffia….

     /   Beantwoorden  / 
 3. johan

  is Schreuder al weg?

    /   Beantwoorden  / 
  1. twente madmax

   Volholl’n Johan!
   t’Is een eigenwiesen!

     /   Beantwoorden  / 
  2. ber

   Wishfull thinking is wel lekker….

     /   Beantwoorden  / 
 4. Wallace

  Laat ik daar nog aan toe voegen dat ik Boy Deul een heel lekkere speler vindt bij Emmen. Heb er echt van genoten tijdens de playoffs van vorig seizoen. Jongen met creativiteit en snelheid. Hopelijk slaagt Tedjen erin hem te halen. Liever Deul dan Mokotjo, wat mij betreft.

    /   Beantwoorden  / 
  1. Paul

   Wallace , er was toch nog een speler die bij Emmen . O,laat dat nou weer typisch opgeleide speler van Twente zijn geweest die eventjes 23 doelpunten had gemaakt voor Emmen . Daarna ging hij voor 4 jaar naar Portugal Nacional dat hem na 1 maand al op straat zette . Nacional Madeira had een foutje gemaakt .Ze konden zijn loon niet betalen . Maar mooi eiland joh . Madeira is echt iets voor Tettebeer . Kijk dat is nou de echte Tettebeer . Tadjen kent alleen ons kent ons en Cas Peters kende hij niet . Er is er bij Twente straks geeneen die er ook maar 10 in zijn dromen in schiet . En die Ede of ze noemen hem ook wel Edu schoot er maar 5 in in 3 jaar tijd als linksbuiten en Cas Peters is ook een linksbuiten . Maar Tadje lult volgens mij steeds het zelfde ; zijn gehaalde spelers kunnen zowel voor in en op het middenveld spelen . Tja ,zulke wonderspelers kan natuurlijk niemand tegen op . Dus is Cas Peters naar de Graafschap gegaan . Daar heeft hij niets te zoeken . Want de trainer van de Graafschap heeft net z n bedreten en geleerd uitziend gezicht als een verbladerd blad aan de boom . Maar niet getreurd dat Cas Peters transvrij niet naar Twente is gekomen . Weg ook weer gratis gouden kans . Wij bij Twente hebben gelukkig Tettebeer . En Tettebeer koopt alleen spelers voor astronomische bedragen . Twente wil alleen topspelers hebben . Ik verwacht dan ook dat Twente straks bij de winsterstop al Kampioen is .

     /   Beantwoorden  / 
 5. Eddy

  Hi guys, hi Wallace

  Goed om te lezen hoe jij ( Wallace)de situatie inschat.

  Ik vind de aankopen van Ted ver onder de maat. Winkelen met gesloten beurs wil niet zeggen dat je geen kwaliteit en ervaring binnen kunt halen. Wat Ted doet is niets anders dan geflopte spelers uit zijn Grieks/Cypriotische netwerk binnen halen……….. een klein lullig stinkend vijvertje met ondermaatse visjes.
  Er wordt een zogenaamd toptalent van City binnengehaald die nog nooit competitievoetbal op het hoogste niveau gespeeld heeft. Er zijn niet eens statistieken van bekend……. maar volgens Ted zijn die fantastisch.
  Het gaat ons nu opbreken dat de scouting is opgedoekt, achteraf is gebleken dat die stelselmatig door Munsterman en kompanen genegeerd werden. Ted’s aanwinsten zijn reservespelers uit de Cypriotische, Griekse of Duitse 3de divisie……Twente koopt al vast in voor de Jupiler league. Regeren is vooruit zien!
  kritiek is gemakkelijk als je niet zelf met alternatieven komt. Ik had Nemanja Nikolics transfervrij uit Hongarije gehaald. Vele malen topscorer in dat land en liep de laatste jaren 1op1. 27 jaar, international, goede mentaliteit en transfervrij. Tweebenig, technisch, snel en ondanks zijn geringe lengte ( 1,80) een prima kopper. Wilde graag naar Nederland komen en voor een normaal salaris voetballen. Speelt nu bij Legia Warschau en staat na 6 wedstrijden alweer op 7 doelpunten. Wordt nu in Polen gezien als beste speler in de league.
  Ook had ik gelijk zijn aangever Adam Gyurcso erbij gehaald. 24 jaar, Hongaars international, contract tot 31 december, kan op beide flanken uit de voeten en beschikt over een dodelijke vrije trap. Stond afgelopen seizoen 5de in het Europese klassement assistgevers.
  Voordeel zou zijn geweest dat je kwaliteit transfervrij binnengehaald had, spelers had gehaald die weer transferwaarde genereren en het belangrijkste………… beide spelers kunnen elkaar blindelings vinden.

  Het zal geen verrassing zijn dat Legia Warschau nu ook Gyurcso per 1 januari over wil nemen.

  Maar goed……we zullen het de komende rijd met reservespelers uit Cyprus, Griekenland en de Duitse 3de divisie moeten doen en ik wens iedereen veel sterkte!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Wallace

   Ja Ed, als het maar aankopen waren. Ik bedoel: er is op dit ogenblik nog niet eens genoeg geld om een Jupiler-spelertje te kopen, dus hoe moet je alle shit dan analyseren of beoordelen en op grond waarvan nog langer…
   Tedjen zegt ronduit overleven. Overleven met alles wat je hebt. Financieel en zeker ook sportief. Er was pas reden tot grote zorg geweest als Twente geen technisch manager had aangesteld en we -ook al zonder scouting – waren overgeleverd aan de bizarre ingevingen van Alfred of de technische tips van klootzak Aldo. Om de kwaliteiten van de nieuwkomers maak ik me de minste zorgen. Ondanks al hun mindere kanten zullen ze hoe dan ook tezamen een hecht team moeten gaan vormen en juist die kardinale voorwaarde om sportief te overleven loopt ernstig gevaar zolang Schreuder mag blijven door knoeien. Schreuder is ons collectieve probleem en de grote vraag is hoelang Van Leeuwen hem uit de wind blijft houden. Dat we er voetbaltechnisch en qua individuele kwaliteit ineens zo belabberd voor staan neem ik Tedjen niet kwalijk. Sterker: ik waardeer zijn werk best en houdt vooralsnog vertrouwen in de huurlingen. Er moet een andere trainer voor deze groep komen te staan. Eentje die de punten bij mekaar gaat schrapen op basis van inzet en wilskracht. Dan pas keert de rust weder en kan ook Van Leeuwen eens weloverwogen naar de langere termijn gaan kijken. Met twijfelaar Schreuder aan het roer heb je niks aan daadwerkelijke versterkingen. Je nu opnieuw in de schulden steken is so wie so fataal. Overleven. Ted van Leeuwen is geen clown, hij ontdekte meerdere bewezen topspelers en haalde ook Bony naar Arnhem. Die zit er hier niet tussen, dat begrijp ik best, maar we hoeven dan ook, nogmaals, voorlopig alleen maar te overleven. Er lopen genoeg interessante, transfervrije spelers rond, maar je kunt ze nooit allemaal halen. Dit is het, een behoorlijke bende en een chaotische toestand. Dankzij Joop, Aldo en hun vele, vele kontlikkers van hoog toch laag. Tedjen doet alleen maar wat hij kan om er iets van te maken.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Eddy

    Wallace,

    Maar dan nog vind ik het “netwerk” waar Ted zijn spelers uit haalt niet heel indrukwekkend.
    Dat deed Plageman in zijn tijd, ook met een lege beurs, toch een stuk beter.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Wallace

     Plageman en Joop keerden de Audi op de fucking Autobahn en zeurden net zolang tot ze N’Ḱufo konden krijgen. Ja, dat liep toen zo. En daarna werd het steeds beter. Nu huren we Olaitan en moeten we maar afwachten of het ooit weer beter wordt. Toeval en de geluksfactor zijn niet te onderschatten, dat weet jij als geen ander. Gewoon elk verwachtingspatroon overboord donderen. Corona weg, Ziyech kan nog gaan…Ted moet het technisch opvangen. Afwachten, Eddy. Ook straks weer, afwachten. Op papier moet het geen probleem zijn, maar we hebben een narcistische neuroot op de bank zitten, een bange man die niks beslissen kan. We zijn allemaal gijzelaars die overgeleverd zijn aan de nukken van Aldo en Alfred.

       /   Beantwoorden  / 
     1. johan

      klopt. Heb de vaseline weer gesmeerd, ben er weer klaar voor vanavond om als supporter genaaid te worden. Dank Joop, Aldo & Alfred! Kan je verhaal na afloop al weer uittekenen: we moeten de kansen benutten, ik zie vooruitgang, spelers hebben transfers in de kop, gelijkspel was trecht geweest. Tegen Ajax hoop ik de lijn door te trekken, Ik heb vertrouwen dat het beter wordt. etc etc etc Kloothommel. Wie maakt ons los van deze wannabe trainer. Er is maar 1 troost en dat is dat men gelukkig buiten het voetbal wanprfesteerders niet op dezelfde manier laat zitten. Stel je voor een type Schreuder als chirurg die week na week, maand na maand, jaar na jaar, het mortuarium vult. Tja, “operatie helaas weer mislukt, maar ik zie vooruitgang”

        /  
 6. Paul

  Je kunt Tettebeer net zo goed een vrachtboot met buitenlandse auto s laten aanmeren . Een Journalist die een voetbal Directeur annex opsporings ambtenaar buitenlandse afval gedrochte s met voetbalschoenen in zijn netwerkje mag ophalen opdat een of andere gek bij Twente op het idee kwam om een Journalist aan te stellen als Technisch Directeur . Laat Journalisten toch mooi Journalisten blijven en maar tikken of een eitje gaan tikken . Tettebeer heeft nog nooit iets uitgevreten . Bij Vitesse deed hij alleen maar tv kijken ,telefoontje spelen en koffie drinken . En Johan Derksen doet ook nog heel gewichtig over hem . Schei toch uit zeg Journalisten in de voetballerij om hun zogenaamde voetbalverstand . Waar zijn dat soort mensen gebleven bij Twente die zomaar jongens bij de 4 klasse amateurs weg plukten of hoofdklasse haalden en er zo maar topvoetballers van maakten . Kijk ,dat zijn de echte mensen . Tedjen gaat voor veel geld ook gewoon in een rioolsloot liggen . Dat is Tadjen om het even . Ik bedoel maar Tadjen is totaal ongeschikt als TD . De mensen bij Twente die hem hebben aangesteld het RVCB is ook totaal ongeschikt oud politici enz enz . Alfred is ongeschikt als trainer . Over oplichter Aldo wil ik het al helemaal niet hebben . Dus je weet ,het is een completa koffiemelk koffie rotzooi bij Twente . Tja ,je moet even door het koffiemot heenkijken ,maar dan hen je ook wat . Een half jaar geleden voorspelde ik al . 7 wedstrijden met 2 of 3 punten . Zijn zij nou zo geleerd bij Twente of ben ik nou zo achterlijk .

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.