Eredivisie vrouwen kan van start

Een schrale troost voor supporters van ADO: ook volgend jaar zijn ze verzekerd van ADO – Twente. Het gaat alleen wel om de eredivisie VROUWEN. Zes ploegen tekenden vandaag voor een dergelijke competitie. Naast ADO en Twente zijn dat AZ, Heerenveen, FC Utrecht en Willem II.

Dat betekent dat Roda JC, Top Oss en Cambuur op het laatste moment zijn afgevallen, maar ik sluit niet uit dat deze ploegen later nog zullen aanhaken. Ook PSV en Ajax zijn mogelijk in het seizoen 2008-2009 alsnog van de partij.

Qua niveau zal het de amateur hoofdklasse nog niet gaan ontstijgen, maar toch leuk, zo'n extra competitie. Met de voortrekkersrol die Twente (lees: Munsterman) gespeeld heeft is de club het natuurlijk wel aan haar stand verplicht om kampioen te worden. We blijven de ontwikkelingen in ieder geval in de gaten houden…  

Lees ook:Laatste groet op fctwente.blog.nl

2 reacties op “Eredivisie vrouwen kan van start

 1. JPM

  Het valt wel een beetje op dat de voortrekkersrol van Twente nu helemaal niet meer gehoord wordt. Het lijkt net of de KNVB overneemt.

    /   Beantwoorden  / 
 2. eline

  Hoi,wij de meisjes willen het vrouwenvoetbal in nederland promoten.Willen jullie een link met ons ruilen.Wij willen onze site op zoveel mogelijk verschillende websites plaatsen.Ook op sites die niets met voetbal te maken hebben,om zo meer aandacht voor het vrouwenvoetbal te krijgen.Groetjes,Eline

  onze site http://www.vrouwenvoetbalcompetitie.nl

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.