Nagenieten met de doelpunten tegen RKC Waalwijk

Om op maandagochtend nog eens rustig te bekijken.

26 reacties op “Nagenieten met de doelpunten tegen RKC Waalwijk

 1. Gert

  Ik heb altijd al gezegd dat Marc Janko de juiste ballen krijgt hij veel gaat scoren. Als er nu van de rechterkant ook nog eens voldoende goede aanvoer komt dan wordt het helemaal feest. Natuurlijk is Marc geen voetballer met een fluwelen balbehandeling maar hij schiet ze er wel eens in en ja………..hij mist ook wel eens, maar noteer met een gerust hart 25 doelpunten van Janko (mits hij mag spelen en niet geblesseerd of langdurig geschorst raakt natuurlijk.

    /   Beantwoorden  / 
  1. ferrrrrrrr

   ik denk 34

     /   Beantwoorden  / 
 2. tukkerwolf

  Mooie wedstrijd voor Janko en Ola!

  Met name die laatste goal erg mooi. Goede combinatie van Luuk en Marc. Nu achterin iets meer stabiliteit en we hebben een ploeg die overal voor mee kan strijden

    /   Beantwoorden  / 
 3. Chris

  Back’s, hoe moeilijk kan dat zijn….. ik wil goeie back’s

    /   Beantwoorden  / 
 4. Banie

  Ik hoop dat tegen Groningen Rosales weer back staat want Cornelise gaat het niet redden tegen Tadic….

    /   Beantwoorden  / 
  1. Gert

   Ben ik helemaal met je eens Banie, ik heb me ook verkeken op Cornelisse. ik dacht dat deze back van Utrecht beter zou zijn dan b.v. Rosales maar dat is een misvatting. Rosales is ook geen wereldback maar wel een heel stuk beter dan Cornelisse.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Gert

    Zit nog even na te denken Banie over de backpositie. Tiendalli als rechtsback en Fer als linksback !!! Zou dat geen optie kunnen zijn??

      /   Beantwoorden  / 
    1. WW

     NEEEEEEE! Geen tiendalli meer id basis.

       /   Beantwoorden  / 
  2. IJscoman

   Tadic speelt toch aan de rechterkant,en Cornelisse en Rosales rechtsback.
   Dus komen erkaar niet tegen,onze topper!!!!!Tiendalli speelt toch tegen Tadic.
   Heb al geoppert,PSV zoekt een vervanger voor Pieters,Tiendalli en Buijsse gratis op te halen in Enschede!!

     /   Beantwoorden  / 
   1. Banie

    Ik weet niet zo of hij links of rechts spreekt. Ik sprak gisteren een relatie die voor Groningen is en hij gaf aan dat Cornelise niet met Tadic mee kan komen…. Maar what ever, Tiendali ook niet! Hoop wel dat we zondag een goed resultaat neer zetten, dan kan ik weer lachen tussen al die varkens van Groningen…

      /   Beantwoorden  / 
 5. banie

  Ik zie momenteel tiendali ook liever op de tribune zitten, danliever Buysse hoewel hij oop niet top is. Fer is geen back en moet je er ook niet neerzetten mijns inziens. Dan liever Leugers, die deed het vorig jaar aardig of 1 vanuit jong fc twente. Hoop dat kuiper snel terug is en ben benieuwd wanneer de veel scoren de rendla echt doorbreekt!

    /   Beantwoorden  / 
  1. 0049

   Conclusie; we zitten opgezadeld met 2 zeer zwakke backs, Tiendalli en Cornelisse. Rosales in ieder geval zondag ipv Cornelisse. Welke zot er met Fer op de proppen komt als linksback is mij een raadsel, maar dat gaan we dus helemaal niet doen. Zet idd Buijsse er zondag maar neer en als ik trainer was dan zou ik hem de volgende boodschap in de oren fluisteren; “Je krijgt van mij de komende 5 wedstrijden het absolute vertrouwen en laat het maar zien” Valt hij uit de toom dan hebben we al eentje in de aanbieding a.s. winterstop. Kan trouwens die Bengtsson geen back spelen?

     /   Beantwoorden  / 
   1. Wim B

    De zot ben ik 0049. Voor Fer is nu nog geen plaats in het 11-tal. Dus zet hem linksback. De kracht heeft hij ervoor. En de backpositie is de makkelijkste positie, dus als hij niet even TIJDELIJK aan kan, dan weet ik het ook niet meer.

      /   Beantwoorden  / 
    1. 0049

     Als back moet je toch wel wat snelheid in je benen hebben, dat heeft Fer niet. En een rechtsbenige speler op de linksbackplaats zetten? Dan wordt het wel heel simpel buitenom passeren. Nee, dat wordt em niet.

       /   Beantwoorden  / 
 6. calimero

  Waarom zoveel geld uitgeven, kijk eens de talenten van FC Twente draaien als een trein, ze ontwikkelen zich voorbeeldig.
  Mitch Stockentree kan zo als rechter verdediger meekomen in het eerste
  Kijk naar Theo Vogegelzang, Ninos Gouriye, Niels Roseler,Stefan Tesker,
  Andre Rendla het enigste wat er ontbreekt is een snelle bewegelijke rechter spits, die kan voorzetten en een aangever voor Janko is.
  Aangezien ik vroeger jeugdtrainer was en heel wat talenten heb voort gebracht. heb ik denk ik voor weinig geld een geweldig alternatief voor FC Twente gevonden n.l. Jarginia Antonia is een speler die heel bewegelijk en getruckt is bijzonder snel op de eerste meters en heeft een prima voorzet een echte aangever.
  Ik denk dat FC Twente hem tussen de 500.000 en 800.000 op kan halen bij Go Ahead Eagels, lach me nu niet weer uit, want Overmars kwam er ook weg en straks als Twente hem niet haalt komt Utrecht, ADO, PSV, of Ajax hem wel ophalen en dan lopen ze weer achter de feiten aan, als ze hem halen hebben ze gelijk een speler in huis die zo’n vijf miljoen waard is, als je geld wilt verdienen moet je het zo doen.

    /   Beantwoorden  / 
 7. MartiFCT

  Duarte van Heracles ophalen na dit seizoen.

    /   Beantwoorden  / 
  1. IJscoman

   Pffff,stond tijdje terug nog wissel,scoort een keer en FC Twente moet hem meteen ophalen!!

     /   Beantwoorden  / 
   1. MartiFCT

    Nee, gebaseerd op geluiden uit de directe omgeving.

      /   Beantwoorden  / 
 8. Banie

  Lees net dat Chadli mee reist naar Odense… zal hij minuten gaan maken?

    /   Beantwoorden  / 
 9. rob

  benson op de plaats van cornellissen

    /   Beantwoorden  / 
 10. banie

  @wimb jij hebt duidelijk geen verstand van voetbal! Back de makkelijkste positie! Hoe kan het dan dat we zo weinig goede backs hebben?

    /   Beantwoorden  / 
 11. banie

  ik zal het ook nog even onderbouwen. Een back mzg niet gepasseerd worden, dat gaat verder dan een bal kunnen afpakken op het middenveld, daarnaast wordt tegenwoordig verwacht dat een back een veredelde buitenspeler is….

    /   Beantwoorden  / 
 12. Gijnesen

  Fer op Lb lijkt mij een prima oplossing. Fer heeft er de kwaliteiten voor.
  Twente heeft het back probleem gedeeltelijk opgelost en Fer kan bij goed presteren zich opmaken voor de Ek selectie, want er gaan 4 backs naar het Ek en daar speel je je zo tussen.

    /   Beantwoorden  / 
 13. IJscoman

  Zag Perez op FC Twente TV,als ik hem zo hoor denk ik dat die binnenkort wel eens terug kan komen bij FC Twente in welke functie dan ook!!
  Zou niet verkeert zijn,was een prachtige voetballer en iemand met uitstraling!!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Bennob

   Perze als opvolger van Van Halst? Geen slechte optie………..

     /   Beantwoorden  / 
 14. banie

  ik denk dat ik toch liever een verdediger in de verdediging heb staan of in ieder geval iemand die vaker als back heeft gevoetbald. we gaan geen halve oplossingen verzinnen om iemand in de selectie van oranje te krijgen. Daarnaast speelt Fer gewoon bagger, laat hem daar wat aan doen en dan zijn plek verdienen!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.