Theo Janssen splijt gezin Munsterman

Terwijl dochter Marthe Munsterman op twitter verkondigt dat Theo Janssen moet vertrekken bij FC Twente, vertelt vader Joop vandaag tegen Tubantia dat hij veel respect heeft voor Janssen, dat het een prima vent is maar dat hij niet zal (en kan) proberen een transfer naar Ajax te blokkeren. Waarschijnlijk is de mening van dochterlief natuurlijk gewoon dezelfde als die van senior, maar moet het meisje nog leren zich in het openbaar correct en tactisch uit te laten.

220 reacties op “Theo Janssen splijt gezin Munsterman

  1. Technische Dirk

    Niets mis met de uitspra(a)k(en) van het meisje hoor. Ik neem aan dat zijn spreekt op eigen titel.

      /   Beantwoorden  / 
    1. 0049

      Helemaal met je eens! Iedereen moet zelf weten hoe hij/zij bepaalde zaken ziet en formuleert. We hebben al eenheidswosten genoeg in het voetbalwereldje die veel vertellen maar niks zeggen.

        /   Beantwoorden  / 
  2. Sympho

    Raar verhaal dit.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Peter

    Als Theo vertrekt naar ajax , dan heb ik toch een bittere nasmaak over zijn spel(hervattingen) afgelopen zondag.
    Zijn we er toch ingetuind…?

      /   Beantwoorden  / 
    1. johan

      EENS!!!!!!!! Vond dit ook al direct na de wedstrijd. Geen enkele corner/vrije trap kwam aan. Nog nooit vertoond, en eentje binnen schieten op 2-0 achter…. Daar trappen we niet in Theo. Bedankt voor de mooie momenten, maar dit is bijzonder jammer en onvergeeflijke naaierij!

        /   Beantwoorden  / 
  4. Technische Dirk

    MAil Alert: Theo liep een half uur geleden vrolijk in de Amsterdam Arena. Dus het zal nu wel heel ‘close’ gaan worden.

    Pats; zie ook nu in het Ad. foto van Theo erbij. Dit gaat snel !

      /   Beantwoorden  / 
  5. Jaap

    Theo bedankt voor dit seizoen!Veruit de beste speler op de Nederlandse velden. Maar nu hoef jij je nooit meer te vertonen in Enschede.Praatjesmaker, als mens kom je tekort. Hopelijk kom jij in hetzelfde rijtje als Wielaert en Kennedy.

      /   Beantwoorden  / 
  6. I.O.

    Ik vind dit toch wel een beetje snel gaan, nog geen 48 uur geleden liet hij zich door 20.000 Twente fans toezingen en nu loopt hij in de Arena waar hij zondag door 44.000 Ajax fans werdt uitgefloten en bekogeld..
    Theo als je dan weg wilt ga dan aub naar een andere club dan Ajax.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Ben

    Theo wil graag CL voetballen en dicht bij huis zijn. Dan is Ajax de beste optie. Logisch.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Kris

      Theo wou naar het buitenland heeft hij de hele competitie geroepen.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Ben

        ja dat is wel apart.

          /   Beantwoorden  / 
      2. Van Halst

        Ik geef Theo gelijk: If you can’t beat them, join them!

          /   Beantwoorden  / 
        1. Sympho

          Vandaar dat je 10 keer getrouwd bent geweest?

            /   Beantwoorden  / 
  8. pino de poepfanaat

    Als Theo gewoon logisch nadenkt, weet hij ook dat hij het niet moet doen. Maar als je er een zak geld naast houdt wilt hij niet meer logisch nadenken. Dit zou bijna iedereen doen.

      /   Beantwoorden  / 
  9. Kris

    Hij is arrogant geworden en dat past perfect bij Ajax, dus veel plezier daar! Je bent alleen een aankoop om wederom proberen een concurrent uit te schakelen. Dit proberen ze elke keer door belangrijke spelers weg te kapen. Je eindigt net als de voorgangers van Fc Twente die het daar wel dachten te halen, maar door Ajax als leuke bank decoratie gekocht waren. Jammer dat je niet gewoon weg kon gaan met respect naar je collega’s toe die jou wel gesteund hebben ipv ze aan te vallen. Ga maar naar de Ajax supporters toe die vonden dat je een veel langere straf verdiende wegens je door je alcoholgebruik veroorzaakte ongeluk en keer de rug maar naar de supporters toe die je altijd gesteund hebben.

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

      ik zie hem nog zo een corner willen nemen zondag !werd hij bekogeld en uitgescholden door die fijne ajaxsupporters die straks in zn reet kruipen onder het motto theo je bent van ons .later zag je hem nog div keren kijken naar wat er vanaf de tribune naar hem werd geroepen . nou theo veel plezier en succes bij je nieuwe club met zn fijne supporters .laat je echte twentefans maar mooi in de steek wij hebben je tenminste gesteund na je drankritje !

        /   Beantwoorden  / 
  10. Mike B

    Het blijft raar. Zei inderdaad dat hij naar het buitenland wou… bovendien waarom zo snel? Transferperiode is net begonnen. Er kunnen zich nog heel veel clubs melden…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Kris

      Misschien was dit al vooropgezet en kan de persoon hierboven nog wel eens gelijk hebben wat het verloren kampioenschap aangaat.

        /   Beantwoorden  / 
  11. hans

    Vooral de laatste alinea van jouw reactie Kris,daar sla je de spijker precies op zijn kop.Ik heb het gisteren al gezegd,Theo is een wolf in schaapskleren,eerst doen alsof je een verschrikkelijke hekel hebt aan Ajax en nu praat ie al heel anders.
    Theo ik heb genoten van jouw voetkwaliteiten,maar als mens schiet je toch behoorlijk tekort.Het ga je goed ,maar als je dan toch voor Ajax kiest hoop ik dat je het net zo vergaat als je andere ex twente spelers,nl op de bank.

      /   Beantwoorden  / 
  12. Bart

    Hij was al niet veel nopes, maar als hij naar Ajax gaat is hij wel heel erg diep gezakt. Mooie nieuwe attractie voor het Rijksmuseum, een levend schilderij.

      /   Beantwoorden  / 
  13. willie

    Een beetje respect voor Theo mag wel ook al hoef het niet eens te zijn dat hij naar Ajax vertrekt maar hem in de zeik te zetten is nou ook niet nodig , we hebben toch heel veel van hem genoten.
    Het is inderdaad wel raar als hij gaat want hij wou naar het buitenland en bij Ajax past hij niet in de cultuur.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Miura

      PSV had ik eerder begrepen dan Ajax. Maar ja: die spelen geen CL komend jaar….

        /   Beantwoorden  / 
    2. Kris

      Respect verdien je.

        /   Beantwoorden  / 
      1. twenteforever

        hij had respekt hier maar gooit het net zo hard weer weg .vooral zeggen ik ga naar hetuitenland !! o sorry amsterdam is het buitenland toch !het land van de godenzonen pfffffffffff

          /   Beantwoorden  / 
        1. Kris

          Precies, dat bedoelde ik met respect verdien je. Hij verdient het niet nou niet meer alleen al door zijn medespelers zo aan te vallen.

            /   Beantwoorden  / 
  14. MartiFCT

    Mensen, hoewel we het er niet mee eens hoeven zijn, dit toch hoe de voetbalwereld in elkaar zit?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Van Halst

      Zo is het, het is de waan van de dag. Daarnaast is Theo geen jongen van Twente. Zijn wortels liggen in Arnhem. Oftewel hij heeft geen binding. Klote voor supporters maar helaas gaat het zo tegenwoordig.

        /   Beantwoorden  / 
      1. ww

        juist, bovendien kijk wat hij ons financieel opgeleverd heeft,. Transfervrij gekomen, relatief laag salaris, CL gehaald en nog 3,2 miljoen overhouden. ik zeg, doen!

          /   Beantwoorden  / 
        1. Kris

          1,5 miljoen euro noem ik niet transfervrij en bovendien heeft hij Fc Twente vorig jaar ook aardig wat gekost toen hij aan de kant zat wegens zijn gedrag.

            /   Beantwoorden  / 
  15. Red Alert

    Als meneer Theo een beetje ballen in z’n broek had was hij zeker niet naar dat verwende stink clubje uit het westen gegaan.
    Het is net wat mien moatie (@Twenteforever) al aangaf: Zondag werd meneer nog bekogeld en verbaalonder de joden-zoden geschopt, en een paar dagen later wordt je door deze succes-supporters in je holletje geboord. Succes daar Theo met je echte maatjes.

      /   Beantwoorden  / 
    1. ’Odi et amo’

      Theo heeft ambitie. Leer er mee leven!

        /   Beantwoorden  / 
      1. Red Alert

        Ambitie in Amsterdam laat me niet lachen !!!!!Theo is een mens van het volk, normaal volk bedoel ik. En daar hoort dus geen verwaande arrogante natte neuzen familie bij. Wij zijn gek op elke speler en daar hoort ook Theo bij. Maar die nep-succes-supporters-schare uit amsterdam verdienen niet zo’n geweldige voetballer als Theo.

          /   Beantwoorden  / 
    2. twenteforever

      och rooie ik ben er klaar mee .we hebben idd al een nieuwe janssen terug . een zonder plakplaatjes >en hopelijk met iets meer manieren tegenover zn supporters .

        /   Beantwoorden  / 
    3. Ron

      Je zegt het met wat andere woorden :) maar dat bedoel ik. Hij leek me een ras Twentenaar geworden.

        /   Beantwoorden  / 
  16. Technische Dirk

    Alsjeblieft allemaal. Dit is de voetballerij en gun Theo dit. Er is een heel goed leven na Theo en een Ajax met Theo is nog steeds zeer goed te kloppen. Indien Twente gewonnen had van Ajax dan hadden wij deze luxe positie.Theo was dan nooit naar Ajax gegaan want zoals hij eerder zei ik heb in Nederland al van alles gewonnen. De kracht van een Kampioen laat Ajax gewoon spreken. Een goede Roorda erbij en Twente vangt gewoon Theo op. We moeten niet gaan denken dat we verloren zijn zonder Theo.

      /   Beantwoorden  / 
    1. johan

      dat Theo naar Ajax gaat maakt me geen zak uit, dat hij ons belazerd heeft in de laatste wedstrijd wel. Shame on you Theo! Ga maar weg en kom nooit meer terug.

        /   Beantwoorden  / 
  17. Red Alert

    LAAT ONS DAN MAAR TROUWE STINK TUKKER ZIJN!!!!!!
    Trouw waren wij …….aan jouw !!!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  18. Aileen

    Of hij nu naar Ajax gaat ofniet, het gaat om het principe dat hij uberhaubt in onderhandeling gaat met Ajax. Ik hoop dat hij dan mislukt. Ik heb totaal geen respect meer voor hem. Ook niet als hij blijft. Dit is gewoon een rotstreek!

      /   Beantwoorden  / 
  19. hood

    Wat zwak zeg.. Bij ajax wordt nooit een speler verweten dat hij weg gaat. Suarez kreeg een mooi afscheid, Huntelaar Heitinga en ook Stekelenburg en Vertonghen krijgen een mooi afscheid. Waarom moeten jullie zo haten op de spelers? Ze willen gewoon een andere omgeving en blijkbaar vinden zij allemaal Ajax wel een stap omhoog.

    Groeten Herald

      /   Beantwoorden  / 
    1. Ben

      Nouuuuu daar heb je niet helemaal gelijk in….een binnenlandse transfer is wel wat anders dan als je naar het buitenland vertrekt. Wij zouden het ook niks vinden als Stekel naar FCT of Feyenoord vertrekt. Dan krijgt hij zeker geen mooi afscheid! ;)

        /   Beantwoorden  / 
    2. Aileen

      Ja , maar die vertrekken niet naar de concurrent! Als hij nou naar Duitsland ging ja maar na die jodenclub.

        /   Beantwoorden  / 
        1. Aileen

          Dat wil ik nog weleens zien, als hij zo’n heimwee heeft denk dat hij voor lekker dichtbij gaat.

            /   Beantwoorden  / 
  20. Fc Tim

    Als Theo weg wil moet ie lekker gaan, ook naar ajaks.Fc Twente is niet afhankelijk van meneer Janssen(ook al is hij een zeer goede speler). Ik neem aan dat ie dan geen afscheid krijgt in de grolsch veste, zo wel: Ik zal niet juichen, ik zal niet fluiten.

      /   Beantwoorden  / 
  21. Erik

    Er komt toch een nieuwe Janssen, daar heb ik veel vertrouwen in

      /   Beantwoorden  / 
  22. vvv

    Heeft vak P weer munitie voor een sfeeractie als Ajax op bezoek komt.Ik begrijp de supporters wel want naar Ajax gaan is hier not done.Reken erop dat Theo zich bij Ajax gaat manifesteren. Geen geweten, schijt aan alles, arrogant (geworden)en laten we dat vooral niet vergeten een zeer zeer goede voetballer, eentje die echt het verschil kan maken in een wedstrijd.
    Trouwens de meeste supporters moeten heel snel de mond dicht houden want ik ken er veel te veel die nog niet zo heel lang geleden (toen Ajax gouden jaren kende) voor Ajax waren. Daar durven ze nu niet meer voor uit te komen of niet Dennis, Michel,Hans etcetere

      /   Beantwoorden  / 
  23. HB

    ik moet nog zien dat ajax aan de salariseisen van janssen kan en wil voldoen, mijn gevoel zegt dat het wel eens helemaal niet door kan gaan.
    mocht ruiz vertrekken voor 15 miljoen, dan moet de FCT lekker sigtorsson voor 5 miljoen ophalen, kan op 3 posities voorin spelen. Die gast is echt goed.

      /   Beantwoorden  / 
    1. hood

      Wie gaat er nou 15 miljoen voor Ruiz betalen? vorig jaar was een uitschieter. Hij maakt gemiddeld 10 doelpunten per seizoen.

        /   Beantwoorden  / 
  24. Loes

    We leven gelukkig in een vrij land.Hij mag doen wat hij wil. Waar Theo ook voor kiest:het waren 3 fantastische jaren. Come on Twente Enschede!

      /   Beantwoorden  / 
  25. vvv

    Sightorsson gaat volgens mij ook al naar Ajax…

      /   Beantwoorden  / 
  26. RED 666

    Theo grote strik er om heen en weg wezen!
    verrader van het twentse volk! huiler en mee loper! eerst je team genoten een trap geven en daarna zelf via de achterdeur op visite naar de vijand!
    verrader!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dalton46

      Jammer dat het zo moet gaan, ik ben er in ieder geval niet rouwig om ondanks zijn goede traptechniek, waarvan ik overigens zondag weinig van gezien heb. Ik hoop dat er niet nog meer zijn weg volgen, Janko gaat ons volgend seizoen kampioen maken met zijn ploegmakkers.

        /   Beantwoorden  / 
    2. hennik

      terwijl je nu bij zijn eigen prestatie ook een HEEL GROOT VRAAGTEKEN kunt plaatsen! Hoe kan dat, de man met het beste linkerbeen van NL, krijgt het niet voor elkaar ook maar 1 corner of vrije trap een beetje in de buurt van een medespeler te krijgen, terwijl in de bekerfinale en anders het op de centimeter nauwkeurig kan. Theo ik kijk de video straks nog terug of ik het me goed herinner, maar als je voor mij door de mand valt ben je een grote slappe zak en hoop ik dat je knie vanavond nog in duigen valt.

        /   Beantwoorden  / 
  27. Twentefan

    Die dochter bedoelde gewoon dat iedereen Theo met rust moest laten en zelf moet laten besluiten wat hij doet. Dat meteen het hele gezin Munsterman er onder te leiden heeft slaat nergens op!

      /   Beantwoorden  / 
  28. Wim B

    El Ahmadi en Engelaar terug halen.

      /   Beantwoorden  / 
  29. Technische Dirk

    Engelaar alsjeblieft niet !

      /   Beantwoorden  / 
    1. Technische Dirk

      Met het vertrek matsen we Ajax al, wil Wim B ook nog Psv matsen ?? :-)

        /   Beantwoorden  / 
      1. twenteforever

        kijk eens wie er post > precies ons wimmieteje dus niet serieus nemen .

          /   Beantwoorden  / 
  30. ed apeldoorn

    en nu wordt theo een jood ik begrijp hem niet ajax is geen stapje hoger dat is alleen de europese top nee valt mij vies tegen van die alcolist

      /   Beantwoorden  / 
    1. Fc Tim

      Ohw jah, leer eerst eens schrijven kerel.

        /   Beantwoorden  / 
    2. dave s

      Wat lul je nou. Natuurlijk is Ajax een stap hoger dan twente. Je kunt toch niet zeggen omdat twente 2 goede jaren sinds zijn oprichting achter de rug heeft dat het net zo n grote club is als Ajax dat al vanaf 1970 nationaal en internationaal een grote club is. Mensen kunnen wel fan zijn maar moeten natuurlijk wel realistisch blijven. Pas als twente minimaal 2 sterren op hun shirt hebben kunnen ze zeggen dat een overstap naar Ajax geen verbetering is!

        /   Beantwoorden  / 
      1. twenteforever

        hahahaah typisch amsterdamse bullshit .wat heeft ajax de laatste ZEVEN jaar dan gepresteerd ????/ get a life .

          /   Beantwoorden  / 
        1. Sympho

          Inderdaad. Ze zijn kampioen geworden met de minste punten ooit, en het meeste geluk ooit. Dat was het wel de laatste 7 jaar, en nu denken ze dat ze weer heel wat zijn. ahah Beetje zielig.

          *
          Hoe meer ik aan Ajaxkss en Theo denk, hoe meer ik het schompes aan hem krijg..

            /   Beantwoorden  / 
        2. Ron

          Op dít moment is Ajax top… Champions League gehaald en landskampioen.. Zo kortzichtig is het wel.. De zeven magere jaren tellen nu plost niet meer.. Hoewel ik het overzicht nog es keek… Afgelopen jaren telkens tweede (1x derde) dus zo slecht ging het niet eens..

            /   Beantwoorden  / 
  31. sjoerd

    jongs rustig an, als theo zich net zo in het nachtleven uitleeft als hier bij Twente, zit het wel goed met de prestaties :) Amsterdam is geen Enschede….

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

      oh in mokum heb je veel meer kroegen en …. dan in enschede .laat theo maar schuiven .

        /   Beantwoorden  / 
  32. Scet

    Ach dat Janssen weg wil,jammer dan!!
    Waar ik mij veel drukker om maak is wie zijn opvolger wordt.
    En als ik dan lees dat Schilder in de belangstelling zou staan van FC Twente,dan maak ik me pas ongerust!!

      /   Beantwoorden  / 
  33. phenix

    flikker maar op theo,dat je maar snel geblesseerd mag raken

      /   Beantwoorden  / 
  34. hengel074

    ik zou liegen als ik niet genoten heb van het spel en de meeste uitspraken van deze beste man!

    Maar omdat ik hem ook meerdere malen in het echt heb gezien en gesproken wist ik wel dat het een misselijk mannetje was buiten de voetbal om! en hoop dat ie ook naar die joden gaat en met dat ie getekend heeft lepra krijgt en ze benen dreks afsterven!
    mooi voor “theo” en mooi voor twente ajax geld afhandig gemaakt aan iemand aan wie ze dan WEER niks hebben:D

      /   Beantwoorden  / 
  35. Columbus

    Theo naar Ajax?, jammer…..(1 troost,er is nog nooit een Twente speler geslaagd bij Ajax. Het hedendaagse voetbal, vandaag de held(Rutten)morgen de klootzak(Rutten). Niks veranderlijker dan het weer en de voetballerij. Uit de hoge hoed komen hopelijk straks weer de juiste mensen voor Twente, factor geluk moet daarin ook niet uitgevlakt worden. Destijds,de komst van Ronald de Boer van Ajax naar Twente zag ook niemand zitten. Had Chadli ook een superseizoen gehad als Bajrami niet was uitgevallen in de 1e competitiewedstrijd tegen Roda.. Janko, voor ca. 7 miljoen op de transfer/loonlijst een miskoop? Lopen er in Nederland(eigen jeugd) geen spelers rond met minimaal de kwaliteiten van Rosales, Buysse,Janko of Bengtsson? Twente heeft de zaken op dit moment goed voor elkaar: bestuur, techn./med.staf etc. En met natuurlijk de beste supporters van Nederland doen we structureel mee om de bovenste 3 plaatsen. Ps:Assaidi, ook leuk.

      /   Beantwoorden  / 
  36. Remz

    “Waarschijnlijk is de mening van dochterlief natuurlijk gewoon dezelfde als die van senior, maar moet het meisje nog leren zich in het openbaar correct en tactisch uit te laten.”

    Wat een onzin. Recht voor zijn raap en geen gedraai.

      /   Beantwoorden  / 
  37. edraket

    Hij wilde afgelopen maandag al naar Amsterdam maar vanwege de huldiging ging het niet door,hele vreemde voetballer helaas …..als een blad omgedraaid haha wij hebben er weer eeen Jansen bij in ieder geval…..dit wat hij flikt heeft te maken met mentaliteit…of zou de alcehol hem naar zijn hoofd gestegen zijn de laatste week…
    Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee theo prettige vakantie……??????????????????????????????

      /   Beantwoorden  / 
    1. Peter

      Maak daar maar afgelopen zondag van…………….

        /   Beantwoorden  / 
  38. Leeeeeeeeeeeee T

    Dus ajax heeft de titel zondag gewoon gekocht ! Heel Twente snapte al niks van zijn slechte spel(hervattingen) en het was ook duidelijk dat hij zich inhield en niks meer deed na zijn 2-1.
    Dit is een grof schandaal !

    KNVB zal het wel weer niet onderzoeken of vrijspraak geven net als de zaken verthongen en de verdenking op testosteron.

      /   Beantwoorden  / 
    1. johan

      ?? Dit is toch geen nieuws , Theo was afgelopen zondag 14:30 al naar Ajax …

        /   Beantwoorden  / 
      1. Paul

        Het hele rare aan dit verhaal is.Dat elke club eerst afwacht als je geopereerd moet worden ,willen ze wel eens graag zien hoe de medische test danwel uitpakt.Gaat Theo dan bij Ajax nu een medische test afleggen met een knie kwetzuur.Komt hij toch nooit door de medische test,wordt hij toch steenhard afgetest.DUS ER KLOPT IETS NIET.Zou eerder denken dat je met een kapotte knie naar de clubarts zou gaan en zegge`´als ik hier druk dan doet het daar zeer,,.O ,dan moet je naar ajax gaan,daar weten ze er wel mee raadt mee.Met Theo´´´met Reaal verzekeringen,,ik heb een kapotte knie van fctwente,,´´waar bent u op dit moment dan meneer Janssen´´Bij ajax,,u zei toch dat u bij twente was,FOUTJE BEDANKT.

          /   Beantwoorden  / 
  39. Tukker 72

    Theo en FC Twente hebben veel aan elkaar te danken.
    Dank van ons richting Theo is op zijn plaats, maar andersom natuurlijk ook.
    Feit is dat Theo weg mag voor 3.2 miljoen, iets waar FC Twente zelf mee akkoord is gegaan.
    We moeten dan ook niet zeuren dat Theo misschien van die clausule gebruik gaat maken.
    Dat het misschien Ajax wordt kan ik niet bepaald wakker van liggen.
    Ten eerste als FC Twente dit niet had gewild, had men Nederlandse teams moeten uitsluiten.
    Ten tweede denk ik dat Theo zijn tijd gehad heeft.
    Het laatste half jaar heeft hij veel problemen met zijn knieen gehad, iets wat er niet beter op wordt.
    Daarnaast heeft Theo het laaste jaar de kantjes er toch wel iet wat afgelopen en heeft hij dat kunnen verbloemen door middel van zijn fantastische trap.
    Ik denk dat FC Twente precies op tijd gaat cashen en dus de juiste oplossing voor allemaal.

      /   Beantwoorden  / 
    1. belchinees

      kan allemaal wel wezen, maar heel Twente overduidelijk naaien in de wedstrijd van het jaar…., man de eerste de beste ballenjongen neemt die vrije trappen en corners beter dan Theo afgelopen zondag. Kan bij iedereen gebeuren maar bij Theo?? Dit was al discussie bij ons voor het Ajax nieuws, dus viel echt op. Als heel Twetnte gefilkt is door Theo in de wedstrijd van het jaar, ben ik er nog niet helemaal uit of dat opweegt tegen alle mooie momenten van Theo.

        /   Beantwoorden  / 
      1. I.O.

        Dus zelf bewust de vrije trappen en corners niet goed nemen en na de wedstrijd heel hard roepen dat het verlies te danken was aan het slechte spel van andere spelers was alleen maar om zelf naar Ajax te kunnen gaan?
        Ik geloof het niet,Theo is een sportman die altijd wil winnen, hij heeft fantastisch gespeeld voor ons en na de wedstrijd zondag was hij gefrustreerd, hij had het liefst afscheid genomen met alle prijzen in de hand. Een echte sportman.
        Maar ook ik zou het jammer vinden als hij voor Ajax koos.
        Theo, ga lekker naar de Bundesliga.

          /   Beantwoorden  / 
    2. Technische Dirk

      Tukker, je bent scherp ! Ben het met je eens.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Wim B

        Lees eens wat aandachtiger mijn blogs door, dit riep ik al twee weken geleden al.

          /   Beantwoorden  / 
        1. twenteforever

          hahah je roep wel meer !

            /   Beantwoorden  / 
  40. Technische Dirk

    Theo succes in Amsterdam. We hebben een mooie tijd met je gehad. Waanzinnig zelfs hoevaak jij je team over het dooie punt heen hielp. Een keus voor het buitenland valt beter te accepteren voor velen maar je bent vrij in je keuze. Ajax – Twente, Wat is het verschil ?? Alleen jij kan die puntjes op de i zetten en een paar maanden geleden was je heel reeel door te zeggen dat je in Nederland wel uitgekeken bent.

      /   Beantwoorden  / 
  41. Technische Dirk

    Als je zo de reactie leest van Marcel Brands (PSV) dan zou de Eindhovenaren zich ook wel eens kunnen melden. Zij zoeken volgens hun profiel precies een speler zoals “onze” Theo. Dus Theo ga ook eens praten in de lichtstad.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Kris

      Die hebben geen geld.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Technische Dirk

        Dzsudzack zal verkocht gaan worden. Dus ja een kleine 3 Mio voor Theo en je bent er. Ach kun je veel plezier van hebben.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Kris

          Dzsudzack houden ze wel denk ik persoonlijk, die is als een van de weinigen nog belangrijk bij PSV.

            /   Beantwoorden  / 
    2. Ron

      Das ook geen buitenland.. Zou je dat liever zien? Is dat dan geen probleem?

        /   Beantwoorden  / 
  42. willie

    Denk dat er allang contact ia met Ajax ,al wel een week of 3-4
    Vind dat het nu wel heel snel gaat.

      /   Beantwoorden  / 
  43. Anne

    Niet dat ik er verstand van heb, maar mij lijkt Theo toch echt een speler voor Feyenoord, zelfde mentaliteit als Dirk Kuyt en dat kunnen ze in Rotterdam goed gebruiken..

      /   Beantwoorden  / 
    1. Thomas

      Grapjas.

        /   Beantwoorden  / 
  44. nico emmen

    ach er komt wel weer een goeie speler terug ik vind theo trouwens lopen als een homo dus bij ajax hoort hij thuis

      /   Beantwoorden  / 
    1. Kris

      Nou nou nou je hoeft het niet te hebben over homo’s hoor.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Sympho

        Als iemand als een homo mietje loopt is het Ajran Robben wel. Net een kip. (moet je maar eens op letten lol)

          /   Beantwoorden  / 
  45. Ron

    Kris; tot enkele uurtjes geleden heb ook jij hem toegezongen.. Nu flirt ie met Ajax en dan is ie plots arrogant? En is het van te vuren opgezet? Ja hoor…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Kris

      Hij valt zijn team aan en dat is arrogant en wie zegt dat ik hem heb toegezongen? De laatste tijd had hij al een arrogantie over zich heen waar ik mij behoorlijk aan ergerde. Theo vind zichzelf blijkbaar helemaal geweldig (anders val je niet je teamgenoten aan en hebt het niet over je zelf), dus misschien is het beter dat hij geen teamsport meer doet maar iets dat hij voor zichzelf kan doen.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Sympho

        Iets voor zichzelf.. hmm alcohol drinken en in een auto gaan rijden..

          /   Beantwoorden  / 
        1. Kris

          Moet hij geen mensen meenemen in de auto en op een leeg autocircuit gaan rijden.

            /   Beantwoorden  / 
  46. oeleu

    Gisteren avond Ajax supporters aan het woord. Volgens deze wijze oude mannen heeft Theo niets bij Ajax te zoeken. Het enige wat hij doet is corners en vrije trappen nemen!

      /   Beantwoorden  / 
  47. Ron

    Ik ben zelf ook geen voorstander

      /   Beantwoorden  / 
  48. willie

    Thoe doet dit voor het geld.
    Als hij bij NEC meer had kunnen krijgen als bij Ajax was hij daar heen gegaan want binding met een club heeft hij niet.
    En er was al langer contact tussen Ajax en kamp Jansen want kan me niet voorstellen dat je 4 dagen na afloop competitie al weet wat je wilt want de tranfeer periode is net begonnen.
    Dat er een goede speler voor weer komt is zeker al hoor je op dit moment weinig nieuws.
    Denk dat Janssen het niet red bij Ajax ivm zijn mentaliteit .

      /   Beantwoorden  / 
  49. Wim B

    Twente wil Sightnortosrssonnen of zoiets van AZ. Willen ze Janko of De Jong kwijt dan?

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

      ja klopt !!dan krijgt de club die deze pelers aantrekt jou er gratis bij !

        /   Beantwoorden  / 
      1. Sympho

        ahahah ohh plzzz, mag dat?

          /   Beantwoorden  / 
  50. Ron

    Helaas Wim.. Hij heeft Twente en PSV afgezegd. Hij heeft z’n zinnen op Ajax gezet

      /   Beantwoorden  / 
    1. Paul

      Ron.maar dat is logica,spelers gaan altijd daarheen waar ze het meeste kunnen verdienen.

        /   Beantwoorden  / 
  51. 0049

    Wat een gedram om Theo Janssen zeg. Wees blij met die prestaties en de vreugde die hij ons gegeven heeft die jaren, of zijn jullie dat allemaal vergeten?? Hoe naief kun je zijn, dat je NU nog niet weet hoe de voetballerij in elkaar steekt. Clubliefde en al dat soort dingen bestaat toch al sinds WO 2 niet meer. Ik vertrouw helemaal op Joop en Jan dat er weer een elftal aan de start verschijnt die onze harten weer zal stelen. Hopelijk dan wel een team die de tegenstander gelijk bij de strot pakt!!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  52. 2012 de schaal

    Na een nachtje slapen zeg ik.. Loat goan. Uitgaan van eigen kracht en volgend jaar weer de Schaal! Liefst al 4 wedstrijden voor het eind…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Henk

      4 wedstrijden voor het eind zat er de laatste jaren al niet meer in en het volgende seizoen zeker niet als al de aankopen van Ajax doorgaan ben ik bang dat Ajax met afstand de beste club van Nederland is de komende jaren.

        /   Beantwoorden  / 
  53. Ron

    Kris, als ie maar een vrije trap er in gepoeierd had.. Mu wordt ie door eigen fans uitgescholden… Net zo vreemd als het uitjoelen van el ham..

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

      sorry ron ,maar als janssen iedereen maar wijsmaakt van ik wil naar het buitenland ,heb het hier wel gezien en gaat dan vrolijk naar ajax nou dan lijkt het me vrij normaal dat veel twentesupp. pissed off zijn .als je dan een kerel bent zeg dan gewoon ik vertrek naar ajax .
      nou heb ik over de laatste een nare smaak overgehouden ,theo zeikte zn medespelers af (moet je niet doen !_)en al helemaal niet als je zelf nog geen deukje in een pak boter schopt .ik dacht zelf ………zou hij ????/voor de vorm een balletje erin ….voor de rest …….nee niet doen anders mis ik volgend jaar de champ.l.bij mn nieuwe baas .dat denk ik dus !

        /   Beantwoorden  / 
      1. Ron

        Ik heb al meerdere keren gezged: Ik snap niet dat hij het zélf wil.. Dit moet je niet willen. Wat als hij wel gewonnen had met Twente… Was ie dan ook naar Ajax gegaan??? Ik denk het niet

          /   Beantwoorden  / 
    2. Kris

      Wat heeft El Ham gedaan dat hij het verdiend uitgefloten/scholden werd? Niets!

      Dit zijn de redenen voor Janssen:

      1 Janssen heeft de hele tijd geroepen dat hij naar het buitenland wou, dan mag hij beter zijn topografie doen want Amsterdam ligt in Nederland.

      2 Hij valt voor de camera zijn collega’s aan en heeft het niet over zichzelf, terwijl hij zelf ook slecht voetbalde.

      3. Het is raar dat de transferperiode maandag net begonnen is, dinsdag er al geruchten gingen dat hij naar Ajax zou gaan en woensdag al in de Arena geweest is. Dit lijkt mij op een samenzwering, anders wacht je eerst betere clubs of aanbieden af. Zondag had hij notabene nog in de Arena de kampioenswedstrijd gespeeld en 3 dagen later zat hij bij de tegenstander die kampioen is geworden, erg vreemd niet?

      4. De supporters en spelers die hem onvoorwaardelijk gesteund hebben in zijn periode van het drank ongeluk, keert hij nou de rug toe door ze te verraden en aan te vallen.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Frank

        Wat heeft El Ham gedaan dat hij wordt uitgefloten?? Die kerel was niet gemotiveerd genoeg om voor Ajax te spelen omdat hij een keer gewisseld werd door De Boer. Dat is al belachelijk en helemaal als je je bedenkt dat hij miljoenen verdiend bij Ajax. Daarnaast heeft het Ajax bijna de landstitel gekost omdat je geen echte spits meer had. El Ham heeft het gefluit dus aan zichzelf te danken. Ik ben er normaal geen voorstander van maar dit kan ik heel goed begrijpen van mn medesupporters. Dat wilde ik even kwijt. En om even on-topic te blijven: ik begrijp ook heel goed jullie reacties over Theo Janssen. Ik had het zelf al met Perez naar FCT, terwijl hij niet eens basisspeler was..

          /   Beantwoorden  / 
        1. Kris

          Dat van El Ham. heb je helemaal gelijk in, was ik even vergeten. Alleen kan er intern ook wat zijn voorgevallen wat wij niet weten, volgens mij is dat verhaal alleen van Ajax zijn kant gekomen en heeft El Ham. hier niet persoonlijk over gesproken.

          Het verschil tussen Perez en Janssen is nog wel groot.

          1. Perez was al afgeserveerd door Ajax
          2. Fc Twente was in die periode niet een titelkandidaat en dus geen meerwaarde om een titel in de wacht te slepen.
          3. Perez heeft Ajax wel in zijn waarde gelaten.

          1. Janssen heeft een basisplaats gehad
          2. Ajax was de directe tegenstander voor de titelwedstrijd
          3. Janssen heeft zijn collega’s afgekraakt voor de camera
          4. Hij was al 3 dagen na de bewuste wedstrijd voor de titel bij de club die de titel heeft gepakt, wat wel een nare smaak in de mond geeft en stof tot nadenken ivm kampioenswedstrijd.

            /   Beantwoorden  / 
          1. Frank

            Ik ben het met je eens

              /  
          2. johan

            ben het helemaal met je eens behalve het “stof tot nadenken” overduidelijk waarom de man met de beste trap van Nederland zijn medespelers opeens niet meer kon vinden zondag

              /  
      2. Ron

        Ben het met de meeste punten eens die Cris noemt… Alleen dat El Ham niets gedaan heeft?? Dat was het probleem… Hij deed niets… Wordt één x tactisch gepasseerd en meneer is boos, want HIJ wil uitleg.. Zout dan aub snel op.. Daarna is mentaal niet in staat te spelen… Maar wel cashen, en zijn medespelers laten barsten. Dan wordt geheeeeel onverwachts de schaal binnengehaadl, en meneer loopt voorop in de polonaise.. Das toch niet normaal? Janssen heeft tenminste een heel seizoen gesleurd en gevochten voor zijn club

          /   Beantwoorden  / 
        1. Ron

          Kris bedoel ik dus!! ;)

            /   Beantwoorden  / 
          1. Kris

            Begreep ik ;-)

              /  
  54. ballie

    JANSSEN=JUDAS

      /   Beantwoorden  / 
  55. 0049

    Wat een gefrustreerde “supporters” hiero zeg. Kleine kindjes. Laat gaan joh, zou Rene vd Gijp zeggen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. twenteforever

      wie is er nou gefrusteerd ?? we hebben een normale discussie .
      dat jij alles maar pikt is mijjn pakkie aan niet .

        /   Beantwoorden  / 
      1. Sympho

        *Geeft Twenteforever een biertje*

          /   Beantwoorden  / 
      2. 0049

        Alles pikt? Wat wil jij er aan doen dan? Accepteer dergelijke dingen nu eens. Zo zit de voetballerij nu eenmaal in elkaar!

          /   Beantwoorden  / 
  56. Mike B

    Als eerder gezegd, maar toch. In alle argumenten blijft de snelheid van handelen het meest opvallend. Waarom zo snel? ivm andere clubs die nog kunnen komen en mogelijk betere aanbiedingen hebben. En ook, waarom zo snel na de laatste wedstrijd?

    Dan ga je bijna als vanzelf denken dat er veel eerder gesprekken waren. En ik hou niet van complotdenken maar als ik deze gedachte serieus neem, dan zou Janssen wel eens heel erg toneel hebben kunnen spelen met zijn frustratie na de wedstrijd en zijn kritiek op de andere spelers.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Ron

      Janssen wilde winnen, dat was duidelijk… Als het doemdenken terecht si hadden ze juist bewust langer gewacht… Plus dat Janssen zich niet zo liet gaan tegen de zongenaamde Ajax fans die hem bekogelden

        /   Beantwoorden  / 
      1. Mike B

        @ Ron
        Ik kan het me ook niet voorstellen… Maar snap niets van deze snelheid. Dat doet vermoeden dat er al eerder contact is geweest.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Ron

          Janssen was zo teleurgetseld dat ie zn hele ploeg eigenlijk een beetje laten vallen en met nat haar al schreeuwt dat ie het gehad heeft… das mooi, denkt de Boer, ik wil zo’n gast bij mn selectie, sterker nog, hij staat bovenaan…. Ajax benaderd hem en hij denkt… Toch nog CL… Hij kan wel naar het buitenland willen maar een kans dat een CL ploeg hem wil is klein.
          Ik denk dat het zo gegaan is

            /   Beantwoorden  / 
          1. MartiFCT

            Alsof de Boer & Co na het laatste fluitsignaal zondag jl. tijd hebben gehad/genomen om over Theo Janssen te praten. Natuurlijk speelt dit al langer.

              /  
    2. ww

      om complot verder uit te diepen: Jansen en de Boer spreken af dat Twente de beker wint en Ajax de landstitel en Jansen naar Ajax vertrekt. De boer wisselt tijdens beker sterkste man bij Ajax de Zeeuw en Twente wint. Janssen verneukt tijdens finale alle vrije trappen, Ajax wint!….. Of draai ik nu door?

        /   Beantwoorden  / 
      1. Ron

        Waarom… waarom.. waarom jaagt Janssen die 2-1 er in? Per ongeluk??

          /   Beantwoorden  / 
        1. Kris

          Juist omdat het al 2-0 stond en niet teveel op te vallen.

            /   Beantwoorden  / 
          1. Ron

            En stel dat toen het licht bij de rest van Twente aanging… Of dat Ajax in paniek raakte.. Ruiz zou dr dan toch een in kunnen schieten? Onzin dus…
            Als dat zou meespelen dan zal Ajax naar alle waarschijnlijkheid ook met Ruiz en Luuk de Jong in gesprek zijn geweest… en Douglas… Die waren echt niet in goede doen

              /  
        2. Sympho

          Voor de spanning. Lijkt het echter.. lol.?.

            /   Beantwoorden  / 
          1. sjors

            Hij schoot de bal in de hoek van de keeper en daarna voerde hij echt geen reet meer uit. Heb je FcTwente dit seizoen al zo slecht zien voetballen?
            Van Gelder kondigde deze transfer ook al maanden geleden aan.

            Janssen heeft zich zelf en de titel aan ajax verkocht!

              /  
          2. Ron

            Dus Twente draaide puur en alleen om Janssen??? Dat is wat je dan eigenlijk beweerd

              /  
          3. Johan Dreksen

            ALs er iemand anders voor janssen in het veld stond, was dat geen probleem, maar met een omgekochte judas in het veld verlies je natuurlijk altijd

              /  
      2. sjoerd

        je kon er wel eens heel dichtbij zitten…. De Zeeuw stond op Theo, die het moeilijk daar mee had. De Zeeuw eraf, die zelf ook zegt dat ie de wissel niet snapt. Maar meest opmerkelijke is afgelopen zondag. De wanprestatie qua vrije trappen en corners, zo slecht. Dat moet wel opzet zijn bij Theo, nog nooit vertoond, de man die de bal op de centimeter kan plaatsen, die in de bekerfinale tegen Janko zegt ga op de elfmeter staan, dan kop je de bal van mij in, de man die kampioen foot-golf is, de man met de fluwelen trap, krijgt het niet voor elkaar een fatsoenlijke voorzet af te leveren…. Het hele seizoen de specialiteit laten zien en er dan opeen niets meer van kunnen…. Ook het afgeven op medespelers en het hoofdschudden in beeld (lees column in VI van Dijkshoorn maar eens over dat hoofdschudden ). Verder in dezelfde VI: Theo was bepalend in elke wedstrijd voor Twente, behalve in de kampioenswedstrijd. Heb de wedstrijd zelf rustig opnieuw bekeken, Ik zeg: Theo heeft ons belazerd.

          /   Beantwoorden  / 
    3. peter

      Zaakwaarnemer van Janssen was al enkele weken in gesprek met Ajax alleen Theo is er deze week mee begonnen als je hem moet geloven.
      Maar goed ,hopen voor Ajax dat Theo in Amsterdam de vrouwtjes wel met rust kan laten.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Sympho

        Die hoerren darro? Dacht het niet..
        En je bent niet ‘al in onderhandeling’ als je nog voor het kmapioenschap moet gaan!! Kom op zeg! Dat stinkt.

          /   Beantwoorden  / 
      2. twenteforever

        theo houd van drie dingen ; bier ..voetbal ӎn vrouwtjes ,heek zeker weten .wat dat betrefd zit ie goed ver van huis .

          /   Beantwoorden  / 
        1. Sympho

          Maarrrr… wie houd dar nu neit van?? lol
          Alleen zijn de meesten geen profvoetballers.. :p ..

            /   Beantwoorden  / 
    4. sjors

      Van gelder kondigde deze transfer maanden geleden al aan. Wat een judas ! wat een schandelijke manier om gewoon een titel te ‘kopen’.

        /   Beantwoorden  / 
  57. Prince

    Blijft het onbegrijpelijk vinden dat ie niet op een mooie Bundesliga-club wacht. Dortmund, ligt om de hoek, ook CL. Prachtige club in supercompetitie! Zou er vanuit onze oosterburen dan geen interesse zijn voor hem?
    Daar betalen ze beter, hebben ze veel grotere bierglazen en daar lopen ook wel mooie vrouwtjes rond hoor!
    Nu volgend jaar gewoon weer uit naar Breda, Kerkrade, Nijmegen etc.

      /   Beantwoorden  / 
  58. vakkie-----p

    theo wil weg bij twente om: hij tussen 1 en 1,5 miljoen euro aan kevin moeiliker moet betalen en twente dit niet wil betalen en hij dit zelf niet kan betalen
    en ajax gaat dat plus 7 ton loon het zelfde als bij twente te betalen.
    dus komt de prijs van theo op 5 miljoen plus loon en dat voor een 2 jarig contract is vrij veel

    maar theo het is je gegund

      /   Beantwoorden  / 
    1. sjors

      Onzin. Moeliker krijgt geen schadevergoeding, omdat hij zelf in die auto is gestapt. Of hij moet juridisch aan kunnen tonen dat hij gedwongen is of het valt uiteindelijk onder zijn eigen verantwoordelijkheid.

        /   Beantwoorden  / 
      1. vakkie-----p

        waar bazeer jij op dat het onzin is.
        En dat kevin niks krijgt omdat hij in de auto is gestapt.
        Dat maakt niks uit hoor theo reed en die had drank op dus is schuld.
        want als ik met drank op achter het stuur zit en jij steekt over en rij jou aan krijg je dan ook geen geld?

        en geef anders als jij zozeker bent van je zaak dat kevin geen geld krijgt effe een link waar ik dat op kan vinden

          /   Beantwoorden  / 
        1. vakkie-----p

          @sjors

          ENSCHEDE – Theo Janssen kan een schadeclaim verwachten voor het ongeluk dat hij vorig jaar veroorzaakte. De middenvelder van FC Twente wordt aansprakelijk gesteld voor het letsel dat Kevin Moeliker bij een auto-ongeval opliep. Janssen bestuurde destijds de auto en had te veel alcohol gedronken. Het is nog onduidelijk hoe hoog de schadeclaim wordt.

          Volgens Moelikers advocaat Dirk Vermaat hangt de hoogte van het bedrag af van de vraag in hoeverre Moeliker herstelt. ”Hij is nog aan het revalideren. Pas als er daarbij sprake is van een eindsituatie kunnen we inschatten wat de consequenties zijn. Zover zijn we nog niet.”

          Dat het om grote bedragen gaat is duidelijk. Vermaat: ”Mijn cliënt moet normaal gesproken nog 37 jaar werken. Alles wat hij minder kan doen dan voor het ongeluk moet worden gecompenseerd. Dat kan natuurlijk aardig oplopen

            /   Beantwoorden  / 
      2. Paul

        sjors,zo werkt dat niet.Dat zou betekenen dat als iedereen in een trein ,vliegtuig,en als een dak van een voetbalstadion inzakt.Moeten we dan maar spreken,was u maar niet geboren.TROUWENS,Theo is toch verzekerd.

          /   Beantwoorden  / 
        1. vakkie----p

          paul zodra je met drank zonder rijbewijs rijd en gebeurt wat betaald een verzekerings maatschapij niet uit

            /   Beantwoorden  / 
  59. twenteforever

    leuk stukje gelezen op TWENTEFANS ! Inhoud ;stemmingmakerij .verwoord precies wat er gebeurde voor en onder de titelstrijd van afgelopen week .

      /   Beantwoorden  / 
  60. aks

    Overgang Jansen naar Ajax is zo goed als rond !
    Maar Twente zit daar echt niet mee, de andere jansen , willem is een veel betere loper en spel verdeler dan theo.
    Wat FC Twente nodig heeft is en super vleugel verdediger die op beide zijden kan spelen.
    Nu hebben ze 2 verdedigende vleugel aan vallers die verdedigend onder de maat zijn.
    Misschien valt broer siem de jong te ruilen voor jansen zou niet slecht zijn
    Bovendien moet er een vleugel aanvaller bij die goed kan voor zetten dan scoort Janko ook.
    Bairami kan naar huis, weg ermee hardlopers zijn doodlopers, dat wordt nooit iets met hem.
    Nog altijd vind ik het doodzonde dat Twente Tiote heeft verkocht, hij was hier en echt ondergewaarddeerde speler, want hij was zo’n kerel en bikkel waar Jansen het over heeft.
    Ook Ruud Vormer zou wel iets voor Twente kunnen zijn
    Op de transfer markt moeten ze zoeken naar een snelle technische speler met veel spel inzicht en die de duels niet schuwt.
    aks

      /   Beantwoorden  / 
  61. Ron

    Sorry twenteforever… Eerste zou de ervaring wel winnen van de broekies van Ajax… En nu bleek dus dat de ervaring niet tegen vuurwerk kon? En tegen de sfeer?? En jullie hadden juist voor hetere vuren gestaan??? Milaan bv??? Dat was velen malen erger dan die kookpot van een arena? En dan ben je 90 minuten van de leg? Toen die 2-1 viel had die goal juist als doping moeten werken.. Je weet als club toch waar het om gaat? Denk je dat dat lawaai geen druk legde bij de jochies van Ajax??

      /   Beantwoorden  / 
    1. Johan Dreksen

      Sfeer? Je bedoelt die mics die bij 410 neergezet zijn om het vervolgens te versterken door de speakers die in het hele stadion zijn opgehangen. Wat een afgang was dat. Gewoon je eigen club die zegt: wij hebben nep publiek en drom doen we het maar op deze manier!
      Schandalig dat het van de KNJB mocht.

        /   Beantwoorden  / 
  62. Ron

    Aks: de ridder van de graafschap?? Goeie speler!

      /   Beantwoorden  / 
  63. nico emmen

    ajax is een saaie club twente straalt veel meer warmte uit kijk alleen al naar de huldiging nou ik kan je vertellen als het andersom was geweest dat er bij ajax nog geen 10.000 man had gekomen dat zegt genoeg over het volk hier en in amsterdam

      /   Beantwoorden  / 
    1. I.O.

      5.000 mensen en er was voor 200.000 euro vernield.
      Schandalig toch dat je geen feest kunt geven op het museumplein zonder dat er schade is.
      In Amsterdam is nu al de vraag gerezen of ze volgend jaar het kampioenschap wel op het museumplein willen vieren.
      Ze vernielen hun eigen musea. Ik begrijp het niet.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Red Alert

        Ook al slopen ze hun hele stad. In dat Musea zal wel veel kapioenschap-bekers van vroeger in de vitrine staan, want vroeger waren ze al de beste. Dus laat toch lekker alles kort & klein slaan. Als wij ons maar blijven gedragen als Tukker

          /   Beantwoorden  / 
        1. I.O.

          Respectvol, fatsoenlijk en goede feestvierders

            /   Beantwoorden  / 
  64. Ron

    Dreksen, jij doet je naam eer aan… Je bent er niet bij geweest he???
    Zegt trouwens genoeg over jou… Janssen nu een judas noemen en gelijk toegeven dat een heel team niet kan voetballen door hem.. Luuk gezien!? Afgetroefd door kleine Vurnon.. Allemaal dankzij janssen? Landzaat eigen goal… Dankzij Janssen!?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Johan Dreksen

      Op je pik getrapt, dat ajax speakertjes EN MICS nodig had om een (kunstmatige) sfeer te creeren?
      Theo heeft het kampioenschap gewoon verkocht en daar mogen we in twente schande over spreken.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Red Alert

        Praat niet zo achterlijk over Theo. Een klein kind is al verder met z’n hersenontwikkeling dan jij. Ga je schamen !!

          /   Beantwoorden  / 
    2. sjoerd

      je draait het om. uit de VI: “Theo was in elke wedstrijd bepalend voor FC Twente, behalve in de kampioenswedstrijd” Theo wilde zondag niet winnen en dat scheelt enorm.

        /   Beantwoorden  / 
  65. Bart

    De wedstrijd was gvd nog maar amper afgelopen of meneer liep al met de pen rond te zwaaien waar hij moest tekenen.
    Dan kun je mij niet wijs maken dat je met een lege kop die alles beslissende wedstrijd hebt gespeeld. En dan nu afgeven op z’n medespelers.
    Wat een judas.

      /   Beantwoorden  / 
  66. Ron

    Ongelooflijk dat er zulk soort rammongolen rondlopen… En dan doel ik op zogenaamde supporters die de boel vernielen! Laten dokken, dat soort gasten. Helaas lopen er een procent van dat soort gasten tussen. Het us trouwens wel kort door de bocht om alle Ajax fans over een kam te scheren!
    Nee dreksen, zeker geen frustratie… Waarom zou ik!? Ik heb het idee dat dat andersom is.. Alles afschuiven op en de schuld van het verlies leggen bij 1 persoon!? Geef dan es antwoord op de volgende vraag: is het zo omdat Janssen naar Ajax wil landzaat in eigen doel kopt? Dat Luuk zich daardoor het kaas v/h brood laten eten door de bal knullig te verspelen? Bij Ajax lopen ook wat jongens rond die kunnen schermen met aandacht.. De beleving was in het team anders, Ajax was feller. Is dat zo moeilijk om toe te geven?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Sympho

      Ja, dat is moeilijk. Want Ajax verdiende drek dit jaar.
      Het hele team van FC Twente speelde slecht, alleen Theo J zei het, dat mag, maar dan had ie ook zelfkritiek moeten hebben. Dat was volledig afwezig. En vervolgens gaat meneer meteen met ingang van gisteren naar Ajax.. tsja.. dan ben je DE pispaal. Zo werkt dat..

        /   Beantwoorden  / 
  67. Gert S

    Voetballers zijn allemaal hetzelfde. Zij hebben geen clubliefde, dat bestaat in hun ogen niet. Zij kiezen allemaal voor het GROTE geld. En eigenlijk is daar niets mis mee. Als wij gewone tribune klanten elders 3 of 4x zoveel kunnen verdienen dan gaan we toch??
    Dus, Theo bedankt voor de mooie jaren en voor jou komt er weer een ander en die is misschien wel beter. Door de jaren heen zijn er veel spelers vertrokken bij FC Twente en steeds kwamen er weer nieuwe spelers (niet altijd even goed) en kijk waar we staan. Bovendien is Twente geen cluppie meer waar je bijna voor niks spelers op kunt halen, maar zijn wij een degelijke club geworden die iets voorstelt in Europa. En daar ben ik TROTS op.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Sympho

      Voetballers zijn geile goedkope hoeren. Zou je toch al langer moeten weten.
      Met uitzondering van Woutje Brama ;)

        /   Beantwoorden  / 
  68. edwin

    Theo heeft altijd gezegd dat hij het wel gezien had in Nederland. Hij kent alle stadions al. Met Fc Twente alles bereikt in Nederland. Wat moet je dan in Amsterdam? een hoop poen opstrijken waarschijnlijk. Die woorden hadden destijds dus geen waarde. Ik hoop dat hij de medische keuring overleefd. Ijspakking om de knie na elke wedstrijd, de dag na een wedstrijd niet trainen omdat de knie het niet houd. Ik wens Theo het beste, maar niet in Amsterdam.

      /   Beantwoorden  / 
  69. Ron

    Edwin: hij wil CL spelen.., welke andere club zou hij dan moeten benaderen. Ik vraag me af wat aks Twente nou kampioen was geworden? Het allerlaatste wat hij dan ooit zou dien was naar Ajax gaan!! Hij kiest niet voor de club, maar voor CL!! Dat stuit mij tegen de borst.. Verliezen, afgeven op je club en collega’s en dan baar de concurrent… Zou die aanvaring met munstermann meewegen??

      /   Beantwoorden  / 
  70. Hengeloer

    Ach waar maken we ons druk om. Volgend jaar zingen we weer met z’n allen in alle Nederlandse stadion: Helemaal niet in Amsterdam.
    Kijken of meneer Janssen dan nog net zo blij is.

    Clubliefde is over het algemeen iets voor Fans, niet voor spelers. Voor spelers is het een baan.

      /   Beantwoorden  / 
    1. I.O.

      Mee eens, laat hem naar A’dam gaan voor het geld.Ik geloof niet dat hij het daar naar zijn zin zal hebben.
      Ooit heeft zelfs Boschker dit gedaan en na een jaar al terug gekomen, nooit meer weggegaan.Hem hebben we ook weer met open armen ontvangen en dat zal ik bij Janssen ook doen mocht hij terug willen.
      Ik ga hem niet uitfluiten, ik verlaag me niet tot het Ajaxniveau en ik hoop dat andere supporters dit ook niet doen. Het liefst een staande ovatie als hij bij de JC schaal het veld opkomt. Als hij dan een keer een mindere wedstrijd speelt en wordt uitgevloten door eigen publiek weet hij wel weer waar hij moet zijn.

        /   Beantwoorden  / 
      1. I.O.

        Oeps het is natuurlijk uitgefloten.

          /   Beantwoorden  / 
  71. moos

    Feit is , dat Theo voor de wedstrijd al wist dat hij naar ajax ging.
    Dit is sowieso 1 van de redenen van die slechte wedstrijd van Twente en van Ajax kant op zijn zachtst gezegd niet netjes.

      /   Beantwoorden  / 
    1. 0049

      Complete onzin. Dan zou Theo ook niet gescoord hebben.

        /   Beantwoorden  / 
  72. twentemax

    Je kon maandagavond tijdens de huldiging in de Grolsch Veste al zien aan Theo dat ie wist wat ie ging doen. En wij maar juichen. Nou Ajax krijgt hem met zn kapotte knie, want hij gaat binnenkort al onder het mes en zal daarna toch moeten revalideren. Theo heeft oranje hierom ook al afgezegd(interland Brazilie-Nederland). Nee, ik houd er echt niet van als Twente spelers naar Ajax gaan, zal wel komen dat ik die club niet mag en ook nooit zal mogen. Het is ook net alsof ze daar een wedstrijd winnen ze de wereldbeker al weer binnen hebben. Nee, proud to be a Tukker en wat Theo doet, hij ziet maar. Als hij de volgende keer in DE Grolsch Veste speelt zal ik echt niet voor hem klappen.

      /   Beantwoorden  / 
  73. speakerpubliek

    Theeeeejoooooooood!

      /   Beantwoorden  / 
  74. Ron

    De hele ploeg verloor… De hele ploeg was minder! Ruiz kwam er niet aan. Luuk verspeelde kinderlijk de bal waarna landzaat in eigen goal kopte.. Allemaal dankzij Janssen.. Die als enige scoorde!? Makes no sense!!!

      /   Beantwoorden  / 
    1. belchinees

      “Theo Janssen is een echte nummer acht, zoals we dat noemen, een linkspoot”, zegt de 65-jarige Mühren, nu scout van Ajax, tegen Goal.com. “Dat soort spelers zie je niet zo vaak meer. Janssen is eigenlijk een van de laatste der Mohikanen. Hij heeft een geweldige voorzet, geweldige trap en vrije trap, goede corners, allemaal wapens. Het zou fantastisch zijn als hij naar Ajax zou komen.” Kijk de video er maar op na van 15-5-1011, Theo de “geweldige voorzet, geweldige trap en vrije trap, goede corners, allemaal wapens. ” waar waren ze??? Dat weten we nu, in het contract bij Ajax.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Paul

        belchinees.je kunt ook heel gewoon een contract faxen en terugsturen,komt de Media er lekker niet achter.En de kampioenswedstrijd zal er wel iemand van ajax tegen Theo hebben gezeg,wel een beetje kalm aan vandaag he,gooi niet je eigen glazen in+Ik zou wel eens de beelden hebben willen zien van toen Theo voor de wedstrijd iemand van ajax tegen kwam.Gezichts uitdrukking zeg alles wat de hersenen denken en de ogen zien.

          /   Beantwoorden  / 
  75. Paul

    Laat ajax hem maar mooi nemen,als Theo denkt dat hij daar net zo weinig mag trainen,komt hij zichzelf wel tegen met zijn biertjes en sigaretjes.Papa wordt tenslotte ook steeds ouder.Denk wel dat Munsterman een mooi pratertje is,maar ook geen eerlijke kerel op zijn tijd.Munsterman praat op tv altijd als de Paus.

      /   Beantwoorden  / 
  76. Paul

    En Danny Blindtos maar lullos,we nemen geen overhaaste stappen,Volgens mij lig er in een of andere ajax la allang een stuk papier met een handtekening van theo al weken lang te verrotten.Want zo gaat dat in de voetballerij.Een en al smeerlapperij.

      /   Beantwoorden  / 
  77. Ron

    Ik denk dat Ruiz ook al in gesprek was met Ajax. En Luuk.. En landzaat.. En Douglas’.
    Ruiz miste bewust in de eerste minuut denk ik. Man wat een drogredenen om een verlieswedstrijd te verklaren.

      /   Beantwoorden  / 
  78. Wim B

    Uiteindelijk is het de fout van Joop dat Theo naar Ajax vertrekt. Spelers zijn nu eenmaal broodvoetballers, dat weten we. Duidelijk jongens. Comprenda. Weissen sie das. DUS. Je moet je vantevoren indekken. Met contracten. En Joop is niet zo handig met contracten, want er wil nog wel eens een clausule in staan. Dat weten we toch allemaal van JOOP. Joop heeft Theo gezegd dat hij weg mag voor 3,4 milj. Had hij moeten zeggen dat alleen een buitenlandse club dat moest betalen. Ne, allemaal de fout van JOOP. Dus niet ouwehoeren op de spelers (Bosmanarrest). Nee op de leiding. Net zoals Joop fouten heeft gemaakt met Strootman en Willem Janssen. Nee joop wilde Theo weg hebben bij zijn dochter. Dat was de reden. Dus een persoonlijke reden van Joop stelde hij boven het clubbelang. Dit is een schadelijke kwestie voor FcT. Misschien moet Joop hier ook eens op gewezen worden of op z’n allerminst mee geconfronteerd worden.

      /   Beantwoorden  / 
    1. ww

      wat een lulkoek Wim B! Door gelimiteerde transfersommen op te nemen in contracten kun je spelers binnenhalen die anders nooit zouden tekenen! Bedenk dat we dan nooit spelers als Ruiz, Janssen, Tiote, en Stam hadden gehad en dus ook niet kampioen waren geworden vorig jaar. En zeker met de begrotingen waar Twente het ih verleden moest doen is dit de enige manier om topspelers te krijgen. Joop heeft het juist uitstekend gedaan door de afgelopen 4 jaar steeds 2e en kampioen te worden met 1/3 vd begroting van Ajax!

        /   Beantwoorden  / 
    2. twenteforever

      ja hoor daar is hij weer de joop hater !man ga je eigen blog oprichten ,het wimb klaagzangblog .jouw mening slaat werkelijk alle logica /.tt supp.

        /   Beantwoorden  / 
  79. Ron

    Even een opfrisser: kijk de wedstrijd van vorig seizoen ff terug! Let op wie de bal verspeelde bij de 3-0… Toen al in gesprek met Ajax waarschijnlijk!

      /   Beantwoorden  / 
  80. Johan

    Theooo wist de uitslag al ! Theoooooooooooooooo wist……..

      /   Beantwoorden  / 
    1. Ron

      Klopt, vorig jaar ook… Knullig balverlies en BOEM… 3-0. Vergeten??
      Waarschijnlijk had ie per ongeluk 3-1 ingevuld dit x en moest ie er zelf 1 inknallen??

        /   Beantwoorden  / 
  81. twentemax

    Het was leuk met Theo en nee ik zeg niet WEER dat ik de pest aan Ajax heb. Maar toen Rob Wiellaert ging had ik ook zo n kater en dat kater gevoel heb ik nu ook weer. Ik ben gewoon zo gek op onze FCT dat ik never nooit niet kan bedenken waarom daar een mens wil spelen in die bak met dat dak erop.Je zult mij er ook nooit zien. Ik blijf buiten de grenzen van dat xxx. Heb wel de neiging om alles wat daar vandaan komt als zelfingenomen doetjes te zien met een arrogantie die er altijd weer afdruipt. Daar past Janssen toch ook niet met zn lekkere volksmentaliteit. Ik hoop dat Theo succes heeft maar nooit en te nimmer bij ajax. En Twente mag ook nooit afhankelijk zijn van het goede voetbal van 1 of 2 spelers. Dus dag Theo en Twente bouwt gewoon met goed beleid weer verder aan de dream!!

      /   Beantwoorden  / 
  82. Ron

    Twentemax, ligt eens toe wat die arrogantie is. Kijk eens op ons blog, gewoon voor de gein, wat er op ons blog aan arrogante betichten achtergelaten is.. Tukkers die de schaal wel ff zouden halen in de arena… Denk je nou echt dat arrogantie beperkt is tot rond de arena??? Nee, het gaat wel een paar kilometers verder! Of denk je echt dat alle Hollanders op klompen lopen? Ajax supporters kennen echt hun plekkie wel… Reden tot arrogantie is er niet… We hebben zelfs Twente gefeliciteerd met de beker…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Paul

      daar heb je Ron ook weer.LULLO

        /   Beantwoorden  / 
  83. Ron

    Je zult mij er nooit zien??? Niet goed genoeg? Klinkt als een vorm van….. arrogantie

      /   Beantwoorden  / 
    1. Paul

      ajax is in washington,zogenaamd om met kindertjes uit achterstandswijken te lopen ballen,vinden die kindjes leuk.Maar daar komt ajax helemaal niet voor,want ze spelen vanavond 23uur nederlandse tijd tegen dc washington.Alleen maar om geld te verdienen,en dan motten ze niet zo raar gaan praten dat ze voor kindertjes naar amerika gaan vliegen

        /   Beantwoorden  / 
      1. kaas

        Wat diplomatieke trukjes uitwisselen, want alleen op die manier kunnen ze nog kampioen worden.

          /   Beantwoorden  / 
        1. Ron

          Nou, Kaas… Ook jij! Leg es uit, hoe je kampioen kunt worden door dit soort “diplomatieke” dingetjes??? Kom es met een goed argument. Je medesupporters lezen mee, dus ik ben benieuwd.

            /   Beantwoorden  / 
          1. Sympho

            Als je de ‘arrogantie’ van Ajax en FC Twente supporters wilt vergeklijken.. dan zou ik eerst nog maar een paar luiers gaan verschonen Ron..

              /  
  84. Ron

    Ha Paul… Zoals altijd weer vrolijk scheldend! Reageer jij wel es met inhoud? Nee he?? Wat maak jij je nou druk over dat Ajax in Amerika Gied werk doet!? Als Twente dat zou doen dan was het de club die zo gewoon is gebleven… Moet jij altijd iets negatiefs zien?? Nog steeds niet over het verlies heen??? Ik wou zeggen “kneus” maar laat ik me maar niet verlagen naar jouw armoedig niveau

      /   Beantwoorden  / 
    1. Paul

      Ron.Heel kort antwoordt hierover.Twente gaat echt voor de kindertjes maar dan ook echt voor de kindertjes naar Schotland,en die kindertjes daar zijn ook nog allemaal Fan van Twente.Zal mij niets verbazen dat die kindertjes uit Schotland nog een keer een wedstrijd van Twente mogen bezoeken.´´was toch nog wel een heel behoorlijk lang antwoordt ,,he Ron.

        /   Beantwoorden  / 
  85. Ron

    Paul, leg eens hier uit, voor alke fans, wat er tegen oefenwedstrijden is… Wat is het probleem… Probeer es… Zonder schelden dit x, ok??

      /   Beantwoorden  / 
    1. Paul

      Ron.trouwens,schelden doe ik nooit,dat weet iedereen op dit blog,ik ben de liefdelijkheid zelve.

        /   Beantwoorden  / 
  86. Sympho

    Een vriendschappelijke wedstrijd Ajax – DC Huppelddepup zou verboden moeten worden ja. Daar lusten de honden toch geen brood van.?

      /   Beantwoorden  / 
  87. Ron

    Applaus; Twente gaat voor de kindjes!! Ajax speelt een paar duels in Amerika en maakt van de gelegenheid gebruik… Leg eens uit waarom dat dan verkeerd is.. Dát was de vraag. Jij roemt alles wat Twente doet (ja hoor die schotten zijn Twente fan) en kraakt alles wat Ajax is af.
    Lullo is weldegelijk schelden.
    Laat dat soort gasten maar eens zien wat armoede is (Ajax selectie bedoel ik dus)… Nix mis mee.. Nee, lekker makkelijk naar Schotland, en roepen dat daar de fans van Twente zitten.. Kijk, zo makkelijk is dat, iemand affakkelen zonder beweegreden

      /   Beantwoorden  / 
    1. Sympho

      Ja maar kom op zeg! Ajax in Amerika voor het goeie doel? L a a t m e n i e t l a c h e n

        /   Beantwoorden  / 
    2. Paul

      Ron ajax.Het woordje Lullo is het meervoud van Jiskefet Lullos.Vn Jiskefet daar hou ik wel van,dat is VET.En het verhaal Twente -Schotland,kun jj geen mening overgeven,daar zit namelijk een droevige plas water achter.Zeg maar droevige tranen die door de waterval onopvallend worden gedragen tot ze de grond rakende blijken te zijn opgedroogd,maar geestelijk blijft die traan toch te bestaan.

        /   Beantwoorden  / 
  88. THE JOODFATHER

    WAT EEN STELLETJE JANKERS HIER ZEG TUKKERS JULLIE KUNNEN BETER JE NAAM VERANDEREN IN RUKKERS WANT DAT ZIJN JULLIE MET DAT ZIELIGE CALIMERO-PRAAT JULLIE HEBBEN ZOVEEL STAAN TE RUKKEN MET ELKAAR DAT DE EEN NOG MEER ONZIN PRAAT DAN DE ANDER HEBBEN JULLIE NOU NIET IN DE GATEN DAT ER ZONDER AJAX GEEN NEDERLANDS-ELFTAL BESTOND & DAT ZONDER AJAX ER NIKS MEER AAN IS IN DE EREDIVISIE WANT ZONDER AJAX HEBBEN JULLIE NIKS MEER BIJZONDERS OM OVER TE PRATEN

      /   Beantwoorden  / 
    1. Paul

      he joodpapa.Praat je wel realistisch over 2011.Als twente en psv niet zo achterlijk punten hadden verspeelt,was ajax 7 wedstrijden voor eind competitie allang kansloos geweest.

        /   Beantwoorden  / 
      1. THE JOODFATHER

        ALS DIT ALS DAT ZO KAN JE IEDER JAAR WEL JANKEN AJAX IS DE LAATSTE JAREN OOK MET EEN PUNT OF NET EEN DOELPUNT TE WEINIG GEEN KAMPIOEN GEWORDEN MAAR DAN HOOR IK NIKS HÈ WEES GEWOON EEN VENT JULLIE KONDEN KAMPIOEN WORDEN IN DE ARENA MAAR WERDEN OP Z’N BARCA-STYLE WEGGESPEELD MAAR DAT LAG AAN THEO JANSEN HÈ ALS JE NAAR 34 WEDSTRIJDEN GEEN KAMPIOEN WORDT DAN HEB JE HEM GEWOON NIET VERDIENT SIMPEL LATERRRRRRRRRRR

          /   Beantwoorden  / 
        1. 0541

          ja… later, donder aub op, niemand zit hier te wachten op jou commentaar, kijk na het lezen van deze reactie even uit het raam van je kamer en val de eerst beste persoon die je op straat ziet lopen lastig met dit slappe gezever, later

            /   Beantwoorden  / 
    2. twenteforever

      zielepoot ,doe ons een plezier en rot op naar het beloofde land .
      typisch voorbeeld van zon kapuchonbaby die na een feestje alles moet vernielen en daarna zo trots is op zijn club.jouw soort hoort in een tbs kliniek sukkel ! als je zonodig stomme praatjes uit wil kramen is zielig hoor !mama heet je zeker van de wasmachine laten vallen vroeger .

        /   Beantwoorden  / 
  89. Ron

    Sympho… Waarom zou Ajax dat niet doen en Twente wel!?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Sympho

      Het past niet bij Ajax.
      Maar de meeste ‘goeie doelen’ zijn hypocriet..

        /   Beantwoorden  / 
  90. Ron

    Paul, snap je dat het puntenverliesverhaal ook geldt als het andersom was gegaan??? En dat geen enkele club zonder verlies kampioen wordt… Degene met de meeste punten wordt eerste… Of ook wel, degene met de minste verliespunten! Beetje logica en hop we zijn er.
    Denk je trouwens dat ik dat verhaal niet ken??? Juust wel ! En daarom zei ik ook om te stoppen met het schelden met kanker op ons blog..
    En ja, Twente eb PSV gingen achterlijk punten verspelen… Vorig seizoen stond PSV een straatlengte voor en werd uiteindelijk Twente kampioen… Dus dat was ook dankzij PSV?? Das namelijk dezelfde redenering lullo…

      /   Beantwoorden  / 
    1. ww

      Onzin Twente stond vorig jaar vanaf de winterstop bovenaan. Overigens vind ik ook dat degene die bovenaan staat ah eind terecht kampioen is. In Twente zeggen we dan ook “AS (=als) IS VERBRANDE TURF”

        /   Beantwoorden  / 
  91. Ron

    Sympho, das geen reden. De haat richting Ajax vertroebelt je blik. Als ik zeg, dat goeie doelen gedoe past niet bij Twente! Nou dan is de wereld te klein.. En dan moet ik met een reden komen! Omdat iemand een ajaxshirt draagt heeft ie geen hart? Zie ook een x het goede en laat je niet leiden door een kleur, dit x misschien niet de huidskleur maar dit x door een shirtje.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Sympho

      Ajacieden denken alleen aan zichzelf. Mischien niet helemaal, maar ze stralen het wel uit. Ik heb geen blinde haat hoor, ik onderbouw het wel graag. lol

        /   Beantwoorden  / 
  92. Sympho

    NU zal ook blijken of Theo idd niet zo goed in de groep lag. JC Schaal komend augustus, polletje : krijgt Theo Jannsen een rotschop cake-je van een FC Twente speler in die wedstrijd ja of nee?

    Ik zeg ja. lol

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.